Meer resultaten voor alleenstaande woning te koop oost vlaanderen

alleenstaande woning te koop oost vlaanderen
 
woning te koop - huizen te koop in spanje.
INVESTINSPAIN helpt u voor, tijdens en na aankoop bij de realisatie van uw dromen over huizen te koop in Spanje. Dit doen we door u te helpen in de selectie van een kwalitatief uitmuntende woning op een toplocatie, gerealiseerd door een betrouwbare projectontwikkelaar.
koop woning - De Huisopkoper wij kopen direct uw woning Logo.
Uit de hand te koop. Als u verkoopt aan de huisopkoper, dan verkoopt u ook uit de hand. U onderhandelt zelf over uw prijs van uw huis, u bepaalt samen met de huisopkoper hoelang u nog in de woning blijft wonen en u kan zelf afspreken dat de huisopkoper ervoor zorgt dat uw woning wordt opgekuist of leeggemaakt.
woning te koop - Is de woning te duur?
Niet alle woningen stijgen en verkopen, er zijn er veel die te duur staan en niet weg geraken. Dagelijks komen wij in contact met kopers die onze mening vragen en beseffen dat de woning onder de marktprijs wordt aangeboden waarop ze onmiddellijk toeslaan, pech voor de eigenaar maar winst voor de koper.
koop woning - ik koop uw huis!
Als wij dan tot een overeenkomst komen en de woning kopen, dan krijg jij een gratis Bongo-bon. ter waarde van 329 euro of meerdere aparte volgens jouw keuze. Je doet er jezelf én je kennis heel veel plezier mee. Geef de gouden tip, contacteer ons! Al heel wat mensen hebben hun huis snel kunnen verkopen aan mij! Ontdek wat zij te zeggen hebben. Bel mij op 09 278 07 00 of 0499 43 45 00 en ik koop uw huis.
Alleenstaande huis gent Trovit.
huis west vlaanderen garage werkplaats. studio centrum oostende. huis 4 slaapkamers adegem. huis klein deurne. huis 1 badkamer sint amandsberg. huis 1 badkamer lovendegem. Investr 30 dagen geleden. Deze alleenstaande woning met zonnige tuin staat o. 9080, Zeveneken, Lochristi, Provincie Oost-Vlaanderen. Deze alleenstaande woning met zonnige tuin staat op 788m grondoppervlakte. Langs de poort aan de zijkant van de woning, komt u via een mooie. zimmo 30 dagen geleden. Huis te koop voor 330000 euro met 2 slaapkamers.
sleutel op de deur woningen prijzen
Aankoop van een sociale woning of bouwgrond bij een sociale huisvestingsmaatschappij SHM Gemeente Erpe-Mere.
39.728 euro voor een alleenstaande persoon met een ernstige handicap zonder personen ten laste. 54.176 euro in alle andere situaties. Dit bedrag mag verhoogd worden met 3.607 euro per persoon ten laste. In de kernsteden en de Vlaamse rand liggen de inkomensgrenzen hoger. Alle details over de voorwaarden en inkomensgrenzen vindt u op de website van de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen VMSW. Hou ook rekening met de verplichtingen als u een sociale woning koopt. Om u in te schrijven neemt u best eerst telefonisch contact op met een SHM in de buurt waar u wilt wonen.
te huur woning
Alleenstaande oost vlaanderen Trovit.
Huis te koop voor 365000 euro met 3 slaapkamers. 9890, Gavere, Provincie Oost-Vlaanderen. Alleenstaande woning met tuin Deze ruime, alleenstaande woning is gelegen in het landelijke Semmerzake, een deelgemeente van Gavere. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van alleenstaande oost vlaanderen.
Cameo
Openbare verkoop Notarim.
6 de hoofdfunctie van een bebouwd onroerend goed geheel of gedeeltelijk wijzigen, indien de Vlaamse Regering deze functiewijziging als vergunningsplichtig heeft aangemerkt.; 7 een woning opsplitsen of in een gebouw het aantal woongelegenheden die hoofdzakelijk bestemd zijn voor de huisvesting van een gezin of een alleenstaande wijzigen, ongeacht of het gaat om een eengezinswoning, een etagewoning, een flatgebouw, een studio of een al dan niet gemeubileerde kamer.; 8 recreatieve terreinen aanleggen of wijzigen, onder meer een golfterrein, een voetbalterrein, een tennisveld of een zwembad. KOSTENFORFAIT DOOR DE KOPER TE BETALEN.
assistentiewoningen te koop
Huizen te koop in provincie Oost-Vlaanderen Hebbes Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. cl
Appartement te koop in provincie Oost-Vlaanderen. Huis te koop in provincie Oost-Vlaanderen. Garage te koop in provincie Oost-Vlaanderen. Grond te koop in provincie Oost-Vlaanderen. Bedrijfsvastgoed te koop in provincie Oost-Vlaanderen. Kot/kamer te koop in provincie Oost-Vlaanderen. Nieuwbouwproject te koop in provincie Oost-Vlaanderen.
lood
Landelijke woningen/huizen te koop in Oost-Vlaanderen.
Landelijke woningen/huizen te koop in Oost-Vlaanderen. Vindt uw droomhuis in eigen regio! Selecteer uw gemeente en ga op zoek naar een betaalbare woning, een oude hoeve, misschien een te renoveren boerderijtje en wie weet droomt u binnenkort helemaal weg tussen het groen, weg van alle drukte.
lening huis
Appartement, huis, bouwgrond, te koop provincie Oost-Vlaanderen België immo proxio.
Goed onderhouden woning in fermettestijl te Ronse. Deze woning is heel rustig gelegen in groene omgeving. De ruime woning bestaat uit een inkomhall, r. Huis te koop in Gent. Scheeplosserstraat 47, Gent, ref. 1799745, Woning met 4 slaapkamers Bewoonbare oppervlakte: 200 m.
Kopen van een sociale woning / Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen.
Toggle navigation VMSW.be. Niet Aangemeld Aanmelden. Bel ons op 02 505 45 45. Stuur een e-mail. Havenlaan 88 bus 94, 1000 Brussel. Kopen van een sociale woning. Wanneer mag u een sociale woning of bouwgrond kopen? Voorwaarden voor de aankoop.
Ons koop aanbod Vastgoed Cosy Home.
Op een rustige ligging, Spaanse villa te koop! Op een mooie rustige ligging vind je deze bungalow met een lichte Spaanse invloed! De indeling is: inkom, living, een volledig ingerichte keuken, aparte eethoek, twee slaapkamers, badkamer en 2. Mooie gerenoveerde alleenstaande woning!

Contacteer ons