Op zoek naar Platform vmbo?

Platform vmbo
 
Platform Mobiliteit en Transport.
Praktische Profiel Oriëntatie PPO. Platform VMBO Mobiliteit en Transport. Wie we zijn en wat we doen voor onze leden. Platform VMBO Mobiliteit en Transport. Belangrijke vragen mét antwoorden vindt u in de FAQ. Platform VMBO Mobiliteit en Transport. Schrijf u in voor de bijscholing MT.
gratis adverteren
Platform Zorg Welzijn.
Over Platform Zorg Welzijn. Het platform VMBO Zorg Welzijn staat dichtbij haar leden. Als netwerkorganisatie faciliteren we kennisdeling en vormen we hét intermediair tussen beleid en onderwijspraktijk. We vertegenwoordigen meer dan 200 VMBO-scholen en maken deel uit van de Stichting Platforms VMBO SPV.
Keyboost United Kingdom
Platform DP Ondernemend, Duurzaam InnovatiefPlatform DP.
Hierin zetten zij allerlei verschillende trajecten uit, waardoor de meisjes en jongens de begeleiding krijgen die nodig is om zich goed op hun toekomst voor te bereiden. Ongeveer 170 scholengemeenschappen met bij elkaar meer dan 200 locaties zijn lid van het Platform vmbo Dienstverlening en Producten.
vpn encryption
Welkom Stichting Platform VMBO Economie en Ondernemen.
Welkom op de website van het Platform vmbo Economie en Ondernemen. Het platform is een belangenbehartigende stichting waar vmbo-scholen met het beroepsgerichte examenprogramma vmbo Economie en Ondernemenlid van kunnen zijn. Er is een nieuwe facebookpagina Economie en ondernemen voor vmbo.
SPV: Stichting Platforms VMBO.
Op maandag 5 februari 2018 vindt de nieuwe vmbo-conferentie plaats in Den Bosch. De nieuwe vmbo-conferentie is een unieke samenwerking van Stichting Platforms VMBO, Platform TL, VO-raad en Sardes. Skills Talents, dé teamvakwedstrijden voor het vmbo. Skills Talents zijn de teamvakwedstrijden voor het vmbo.
Platform Pie Home.
Koudetechniek dag 2 van 2. do 1 feb 1330: 1630.: De Ronde 15. 5683 CZ Best. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06 23 58 89 49. Stichting Platform VMBO PIE.

Contacteer ons