Resultaten voor digitaal platform

digitaal platform
 
Vlajo Digitaal platform.
digitaal bureau
Het digitale platform NT2 Alfa staat online Vocvo.
Het digitale platform NT2 Alfa staat online. Met veel enthousiasme melden we de geboorte van het gloednieuwe digitale platform NT2 Alfa: https//sites.google.com/a/vocvo.be/nt2-alfa/.: Het platform is uiteraard nog in volle opbouw. De volgende items kan je er op dit moment terugvinden.:
digitaal bureau
DPA Digital Platform for Attorneys.
Digital Platform for Attorneys. OVB en Avocats.be zetten, in samenspraak met FOD justitie, hun schouders onder DPA: Digital Platform for Attorneys. Een nieuw digitaal platform waar elke advocaat toegang krijgt tot externe IT-diensten.: RegSol is het platform dat de uitwisseling van gegevens tussen de spelers van een faillissement digitaliseert.
website maken online
DIGITAAL PLATFORM TRACIMAT.
Home / DIGITAAL PLATFORM. DIGITAAL PLATFORM Tracimat 2018-02-23T1204250000.: Het digitaal platform staat online. Alle bij Tracimat aangesloten deskundigen, bouwheren, aannemers en brekers krijgen toegang tot dit portaal. Aansluiten bij Tracimat gebeurt door een gebruikersaccount aan te maken op het digitaal platform.
Digitale communicatie
Vitalink, het digitaal platform voor het delen van gezondheidsgegevens Vlaanderen.be.
Vitalink is het digitaal platform van de Vlaamse overheid om gegevens over zorg en welzijn veilig uit te wisselen en te raadplegen. Dankzij Vitalink kan iedere zorgverlener, van huisarts tot thuisverpleger, op een eenvoudige manier beschikken over correcte en volledige patiënteninformatie.
digitaal bureau
Platform erkenning en subsidiëring georganiseerde sportsector Sport Vlaanderen.
Platform erkenning en subsidiëring georganiseerde sportsector. Via het Platform voor de erkenning en subsidiëring van de georganiseerde sportsector dienen volgende sportorganisaties voortaan hun aanvragen tot erkenning en subsidiëring in: sportfederaties, koepelorganisatie, organisaties voor de sportieve vrijetijdsbesteding, G-sportplatform en organisatie voor risicovechtsporten.
Digitaal platform Erfgoedbibliotheek Universiteit Antwerpen.
Als een object digitaal beschikbaar is, wordt dit in het catalogusrecord aangegeven met de volgende link: Elektronisch" beschikbaar uit de Bijzondere Collecties van de UAntwerpen. Je kan ook een lijst genereren van alle gedigitaliseerde objecten op het digitaal platform genereert.
Digitaal platform moet ontmoetingsplek voor personen met een handicap en zorgaanbieders worden Gezondheid Knack.
Digitaal platform moet ontmoetingsplek voor personen met een handicap en zorgaanbieders worden. 06/01/19 om 1335: Bijgewerkt op 07/01/19 om 1605.: Samen met gebruikersverenigingen, bijstandsorganisaties en werkgeversorganisaties gaat het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap VAPH een digitaal platform uitbouwen dat dienst moet doen als ontmoetingsplek voor personen met een handicap en zorgaanbieders.
Lumière Series Kijk series direct digitaal op www.lumiereseries.com.
Bent u al geregistreerd? Heeft u nog geen account? Onthoud mij op dit apparaat. Bent u al geregistreerd? Ja, ik wil graag op de hoogte blijven via de Lumière nieuwsbrief. Door op onderstaande knop te drukken ga ik akkoord met Voorwaarden.

Contacteer ons