Zoeken naar digitaal platform

digitaal platform
 
Kunstmaan versterkt Zorgbedrijf Antwerpen met digitaal platform. Kunstmaan.
Kunstmaan versterkt Zorgbedrijf Antwerpen met digitaal platform. Zorgbedrijf Antwerpen kiest voor Kunstmaan als partner voor het ontwikkelen van verschillende digitale platformen. Kunstmaan zal hier de komende 4 jaar zijn schouders onder zetten om de uitdagingen en de visie van Zorgbedrijf Antwerpen uit te bouwen.
starterkit
Vlajo Digitaal platform.
Ranking
Het digitale platform NT2 Alfa staat online Vocvo.
Het digitale platform NT2 Alfa staat online. Met veel enthousiasme melden we de geboorte van het gloednieuwe digitale platform NT2 Alfa: https//sites.google.com/a/vocvo.be/nt2-alfa/.: Het platform is uiteraard nog in volle opbouw. De volgende items kan je er op dit moment terugvinden.:
leningen
DPA Digital Platform for Attorneys.
Digital Platform for Attorneys. OVB en Avocats.be zetten, in samenspraak met FOD justitie, hun schouders onder DPA: Digital Platform for Attorneys. Een nieuw digitaal platform waar elke advocaat toegang krijgt tot externe IT-diensten.: RegSol is het platform dat de uitwisseling van gegevens tussen de spelers van een faillissement digitaliseert.
mkb innovatie top 100
DIGITAAL PLATFORM TRACIMAT.
Home / DIGITAAL PLATFORM. DIGITAAL PLATFORM Tracimat 2018-02-23T1204250000.: Het digitaal platform staat online. Alle bij Tracimat aangesloten deskundigen, bouwheren, aannemers en brekers krijgen toegang tot dit portaal. Aansluiten bij Tracimat gebeurt door een gebruikersaccount aan te maken op het digitaal platform.
Energetix
Vitalink, het digitaal platform voor het delen van gezondheidsgegevens Vlaanderen.be.
Vitalink is het digitaal platform van de Vlaamse overheid om gegevens over zorg en welzijn veilig uit te wisselen en te raadplegen. Dankzij Vitalink kan iedere zorgverlener, van huisarts tot thuisverpleger, op een eenvoudige manier beschikken over correcte en volledige patiƫnteninformatie.
Preventie Assistent
Vlaamse Roeiliga.
Gelieve hier een digitaal exemplaar terug te vinden. De uitgave bevat in eerste instantie ruime informatie over de diverse bij de VRL aangesloten verenigingen en een meer beknopte info over de verengingen aangesloten bij de Ligue Francophone dAviron LFA. Op sportief vlak hopen we in 2019 de mooie prestaties van onze atleten tijdens het vorig seizoen minstens te kunnen evenaren.
boomstam tafelblad
Digitaal platform Erfgoedbibliotheek Universiteit Antwerpen.
Als een object digitaal beschikbaar is, wordt dit in het catalogusrecord aangegeven met de volgende link: Elektronisch" beschikbaar uit de Bijzondere Collecties van de UAntwerpen. Je kan ook een lijst genereren van alle gedigitaliseerde objecten op het digitaal platform genereert.
digitaal bureau
Digitaal platform moet ontmoetingsplek voor personen met een handicap en zorgaanbieders worden Gezondheid Knack.
Bijgewerkt op 07/01/19 om 1605.: Samen met gebruikersverenigingen, bijstandsorganisaties en werkgeversorganisaties gaat het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap VAPH een digitaal platform uitbouwen dat dienst moet doen als ontmoetingsplek voor personen met een handicap en zorgaanbieders. 107 Keer gedeeld.
mail

Contacteer ons