Resultaten voor digitaal platform

digitaal platform
 
DPA Digital Platform for Attorneys.
Digital Platform for Attorneys. OVB en Avocats.be zetten, in samenspraak met FOD justitie, hun schouders onder DPA: Digital Platform for Attorneys. Een nieuw digitaal platform waar elke advocaat toegang krijgt tot externe IT-diensten.: RegSol is het platform dat de uitwisseling van gegevens tussen de spelers van een faillissement digitaliseert.
digitaal bureau
Digitaal platform helpt epilepsie-patiënten om hun ziekte te tracken Start-ups Data News.
Jonathan Schreiber, CEO van Helpilepsy. De oplossing van Helpilepsy bestaat uit een digitaal platform waarop iemand met epilepsie elke aanval kan noteren met eventuele bijkomende aantekeningen. Idealiter koppelen we het echter aan een device dat automatisch een aanval detecteert, zodat we niet alleen kwantiteit van de aanval hebben, maar ook kwalitatieve data als de intensiteit ervan, of waar ze gebeurde.
digitaal bureau
Een nieuw digitaal platform op jouw maat! Voka.
Om dat zo goed mogelijk te doen, hebben we een nieuw digitaal platform op jouw maat uitgewerkt. Een duidelijke structuur en handige filters vormen de ruggengraat van dit nieuwe digitaal platform, dat je bij elk bezoek meteen de meest interessante informatie voor jou zal aanreiken.
Het digitale platform NT2 Alfa staat online Vocvo.
Het digitale platform NT2 Alfa staat online. Met veel enthousiasme melden we de geboorte van het gloednieuwe digitale platform NT2 Alfa: https//sites.google.com/a/vocvo.be/nt2-alfa/.: Het platform is uiteraard nog in volle opbouw. De volgende items kan je er op dit moment terugvinden.:
Vitalink, het digitaal platform voor het delen van gezondheidsgegevens Vlaanderen.be.
Vitalink is het digitaal platform van de Vlaamse overheid om gegevens over zorg en welzijn veilig uit te wisselen en te raadplegen. Dankzij Vitalink kan iedere zorgverlener, van huisarts tot thuisverpleger, op een eenvoudige manier beschikken over correcte en volledige patiënteninformatie.
Digitaal platform Erfgoedbibliotheek Universiteit Antwerpen.
Als een object digitaal beschikbaar is, wordt dit in het catalogusrecord aangegeven met de volgende link: Elektronisch" beschikbaar uit de Bijzondere Collecties van de UAntwerpen. Je kan ook een lijst genereren van alle gedigitaliseerde objecten op het digitaal platform genereert.
Digitaal platform laten maken webbureau Yellowshape.
Waarvoor je eerst een fysieke winkel of locatie nodig had, kan je nu eenvoudig oplossen met een onlineplatform. Enkele voorbeelden van een digitaal platform zijn Booking.com, AirBnB, Uber, Facebook, de website voor je belastingaangifte, enzovoort. Waarvoor je eerst een fysieke winkel of locatie nodig had, kan je nu eenvoudig oplossen met een onlineplatform.
Digitaal platform helpt ondernemers geschikt pand vinden Geel Regio HLN.
Digitaal platform helpt ondernemers geschikt pand vinden. 03 oktober 2018. Deel via Facebook 0 Tweet. Geel Met de lancering van het digitaal platform www.startjezaakingeel.be, in samenwerking met Unizo Geel en handelaarsvereniging vzw Geel Centrum, wil het stadsbestuur inzetten op kernversterking.
Platform erkenning en subsidiëring georganiseerde sportsector Sport Vlaanderen.
Platform erkenning en subsidiëring georganiseerde sportsector. Via het Platform voor de erkenning en subsidiëring van de georganiseerde sportsector dienen volgende sportorganisaties voortaan hun aanvragen tot erkenning en subsidiëring in: sportfederaties, koepelorganisatie, organisaties voor de sportieve vrijetijdsbesteding, G-sportplatform en organisatie voor risicovechtsporten.

Contacteer ons