Zoeken naar digitaal platform

digitaal platform
 
Digitaal platform Universiteit Antwerpen.
Als een object digitaal beschikbaar is, wordt dit in het catalogusrecord aangegeven met de volgende link: Elektronisch" beschikbaar uit de Bijzondere Collecties van de UAntwerpen. Je kan ook een lijst genereren van alle gedigitaliseerde objecten op het digitaal platform genereert.
digitaal bureau
Vlajo Digitaal platform.
digitaal bureau
Digitale platform HANDLEIDING plan-MER-RUP Wiki van het departement Omgeving van de Vlaamse overheid.
In het besluit van 17 februari 2017 wordt aangegeven dat een digitaal platform gebruikt zal worden om de formele documenten van de RUPs inclusief het RUP zelf uiteraard, de plancontour en de bestemmingen en voorschriften en effectbeoordelingen uit te wisselen.
site checker
Diplad en haar DPA Digitaal Platform voor de Advocaat OrdeExpress.
Diplad loodst de advocatuur binnen in het digitale tijdperk. Moderne communicatie en gegevensuitwisseling tussen justitie en advocatuur is noodzakelijk. Daarbij staat het Digitaal Platform voor de Advocaat DPA centraal. Via dat platform krijgt de advocaat op een beveiligde manier toegang tot verschillende online diensten.
Advocatenordes lanceren digitaal platform voor procesvoering Recht en Geld Plusmagazine.be.
De Orde van Vlaamse Balies en haar Franstalige tegenhanger hebben dinsdag in Vilvoorde het Digital Platform for Attorneys DPA voorgestel. Dat is een digitaal platform dat advocaten toelaat elektronisch conclusies en stukken neer te leggen bij de rechtbank, of over te maken aan tegenpartijen.

Contacteer ons