Zoeken naar groepsaankoop elektriciteit oost vlaanderen

groepsaankoop elektriciteit oost vlaanderen
 
vlaanderen - Tijdens de fotoshoot mogen jullie rekenen op onze aanwijzingen.
We houden onze reportages steeds zo spontaan mogelijk, en hebben graag een beetje fun in een ontspannen sfeer, samen met onze koppels. Als professionele huwelijksfotograaf en videograaf houden we tijdens een groot deel van de dag meer op de achtergrond.
Groepsaankoop Provincie Oost-Vlaanderen groene stroom en aardgas Jeugd Gemeente Laarne.
Energieleveranciers Elegant en Engie Electrabel hebben hun beste bod uitgebracht op de veiling van 9 februari voor de zesde groepsaankoop van 100% groene stroom en aardgas van de Provincie Oost-Vlaanderen. De meer dan 60.000 deelnemers krijgen een persoonlijk voorstel dat gemiddeld 323 euro goedkoper is dan een doorsnee contract voor groene stroom. De uiteindelijke besparing zal voor iedereen anders zijn. Vooral wie nog nooit van energieleverancier veranderde, kan zijn energiekosten gevoelig doen dalen. Het aanbod accepteren kan tot 21 april. Resultaten van de veiling. Op donderdag 9 februari 2017 vond de veiling plaats waar vier leveranciers aan deelnamen. Uiteindelijk met volgend resultaat.: Elegant bood voor de gezinnen de laagste prijs voor de combinatie elektriciteit en gas, met een gemiddelde besparing van 323 euro. Voor elektriciteit alleen kunnen de gezinnen gemiddeld 112 euro besparen bij Engie Electrabel. Bij de veiling voor bedrijven, zelfstandigen en verenigingen deed Engie Electrabel het beste bod voor de combinatie van elektriciteit en gas en voor alleen elektriciteit. In totaal schreven 4.270 bedrijven, zelfstandigen en verenigingen in Oost en West-Vlaanderen zich in.
vreg zonnepanelen
Samen gaan we groener.
Door in groep te kopen, krijg je kwaliteit, een goede prijs en begeleiding. Klik op de knop van je provincie voor meer informatie. Samen gaan we groener. Groepsaankoop groene stroom en gas Groepsaankoop zonnepanelen. Groepsaankoop groene stroom en gas Groepsaankoop zonnepanelen.
Goedkoopste elektriciteit
Zevende groepsaankoop groene stroom afgelopen Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen.
Van de meer dan 62.500 Oost-Vlamingen die zich inschreven, beslisten meer dan 38.000 gezinnen en kleine bedrijven om effectief over te stappen. Wil je graag op de hoogte gehouden worden als een volgende groepsaankoop start? Laat dan je e-mailadres achter via www.oost-vlaanderen.be/groepsaankoop.
fb aanmelden
Laatste kans om in te schrijven voor de groepsaankoop 100% groene stroom en aardgas.
Laatste kans om in te schrijven voor de groepsaankoop 100% groene stroom en aardgas. Maandag 5 februari 2018 Meer dan 50 500 gezinnen en bedrijven schreven zich in voor de zevende groepsaankoop van de Provincie Oost-Vlaanderen en gaan dus voor goedkopere én groene energie.
elektriciteit antwerpen
Laatste kans groepsaankoop 100% groene stroom en aardgas.
Dit is goed voor een CO 2 besparing van 16 304 ton. De groene contracten van de groepsaankoop zijn vrijwel de goedkoopste in de markt. Een gezin met een combinatiecontract voor elektriciteit en gas bespaart gemiddeld 347 EUR. Een bedrijf bespaart gemiddeld 540 EUR."
eenmanszaak starten
Provincie Oost-Vlaanderen lanceert zevende groepsaankoop groene stroom en aardgas.
Met deze groepsaankoop wil de Provincie Oost-Vlaanderen haar inwoners helpen bij de overstap naar groene en scherp geprijsde energie. Door een grote groep geïnteresseerden samen te brengen, kan de Provincie een lage prijs bedingen voor groene elektriciteit en gas. Prijs elektriciteit fors toegenomen. In de eerste helft van 2017 is de jaarlijkse elektriciteitsrekening voor gezinnen in Vlaanderen met maar liefst 35040, EUR gestegen in vergelijking met januari 2015 1.
Groepsaankoop Oost-Vlaanderen Bespaar op uw energiefactuur OCTA.
OCTA garandeert sowieso één van de laagste energietarieven op de markt, maar via de groepsaankoop profiteert u van een extra besparing. Teken in op het groepsaankooptarief en u kan rekenen op.: een exclusief stabiel tarief voor 100% groene elektriciteit gedurende de looptijd van uw contract.

Contacteer ons