Resultaten voor groepsaankoop elektriciteit oost vlaanderen

groepsaankoop elektriciteit oost vlaanderen
 
Samenaankoop groene stroom in Oost-Vlaanderen.
De provincie Oost-Vlaanderen organiseert voor de 7de keer een samenaankoop van 100% groene stroom en aardgas. Door alle geïnteresseerden te verzamelen in een groepsaankoop, zakt de prijs aanzienlijk. Je kan inschrijven van 27 november 2017 tot en met 7 februari 2018. Inschrijven kan via www.samengaanwegroener.be doorklikken op provincie Oost-Vlaanderen. Hou hiervoor je laatste jaarafrekening elektriciteit en/of aardgas bij de hand.
leningen
Samen gaan we groener.
Door in groep te kopen, krijg je kwaliteit, een goede prijs en begeleiding. Klik op de knop van je provincie voor meer informatie. Samen gaan we groener. Groepsaankoop groene stroom en gas Groepsaankoop zonnepanelen. Groepsaankoop groene stroom en gas Groepsaankoop zonnepanelen.
vastgoed-schatten.be
SamenSterker Schrijf je in voor de groepsaankopen van SamenSterker en bespaar op energie Makkelijk Vrijblijvende offerte Duurzaam Goedkoper.
Onze vorige groepsaankoop mazout leverde voor een gemiddelde afname van 1.250 liter een besparing op van 130 euro. Aankopen in groep werkt! Gas Groene Stroom Voorjaar 2018. Schrijf je hier vrijblijvend in en ontvang een persoonlijk aanbod na de veiling.
tms transport
Groepsaankoop Provincie Oost-Vlaanderen groene stroom en aardgas Jeugd Gemeente Laarne.
Energieleveranciers Elegant en Engie Electrabel hebben hun beste bod uitgebracht op de veiling van 9 februari voor de zesde groepsaankoop van 100% groene stroom en aardgas van de Provincie Oost-Vlaanderen. De meer dan 60.000 deelnemers krijgen een persoonlijk voorstel dat gemiddeld 323 euro goedkoper is dan een doorsnee contract voor groene stroom. De uiteindelijke besparing zal voor iedereen anders zijn. Vooral wie nog nooit van energieleverancier veranderde, kan zijn energiekosten gevoelig doen dalen. Het aanbod accepteren kan tot 21 april. Resultaten van de veiling. Op donderdag 9 februari 2017 vond de veiling plaats waar vier leveranciers aan deelnamen. Uiteindelijk met volgend resultaat.: Elegant bood voor de gezinnen de laagste prijs voor de combinatie elektriciteit en gas, met een gemiddelde besparing van 323 euro. Voor elektriciteit alleen kunnen de gezinnen gemiddeld 112 euro besparen bij Engie Electrabel. Bij de veiling voor bedrijven, zelfstandigen en verenigingen deed Engie Electrabel het beste bod voor de combinatie van elektriciteit en gas en voor alleen elektriciteit. In totaal schreven 4.270 bedrijven, zelfstandigen en verenigingen in Oost en West-Vlaanderen zich in.
restaurant turnhout
Zevende groepsaankoop groene stroom Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen.
Energiefactuur: Naar wie gaan mijn centen. Zevende groepsaankoop groene stroom. Wil jij besparen op je energiefactuur en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan een beter klimaat? Doe dan mee met de zevende groepsaankoop groene stroom en aardgas! Schrijf je vóór 8 februari 2018 in.
Provincie Oost-Vlaanderen lanceert zevende groepsaankoop groene stroom en aardgas.
Met deze groepsaankoop wil de Provincie Oost-Vlaanderen haar inwoners helpen bij de overstap naar groene en scherp geprijsde energie. Door een grote groep geïnteresseerden samen te brengen, kan de Provincie een lage prijs bedingen voor groene elektriciteit en gas. Prijs elektriciteit fors toegenomen. In de eerste helft van 2017 is de jaarlijkse elektriciteitsrekening voor gezinnen in Vlaanderen met maar liefst 35040, EUR gestegen in vergelijking met januari 2015 1.
Groene stroom Provincie Oost-Vlaanderen.
Laat je e-mailadres achter op www.oost-vlaanderen.be/zonnepanelen. We brengen je dan op de hoogte bij een nieuwe groepsaankoop. Groepsaankoop groene stroom. tel.0800 76 101 werkdagen van 9 tot 20 uur gratis. tel.0800 26 803 werkdagen van 9 tot 17 uur gratis.
Schrijf je in voor de 7de groepsaankoop 100% groene energie.
Dan moet je je voor elke postcode apart inschrijven. Alleen postcodes in Vlaanderen kunnen deelnemen. Geef hierbij aan of je zowel een gas als elektriciteitsaansluiting hebt, of dat je alleen over een elektriciteitsaansluiting beschikt. Meer informatie kun je terugvinden onder de tab Veelgestelde vragen. Dit is een verplicht veld. Type contract Gezin. Bedrijf / Vereniging. Geef hier aan of je een inschrijving wilt doen als gezin of bedrijf. Contracten worden aangeboden tot een maximumverbruik van 50.000 kWh elektriciteit en 100.000 kWh gas. Ik wil per sms op de hoogte worden gehouden over mijn aanbod. De Provincie mag mij informeren over toekomstige groepsaankopen. Wanneer je ons toestemming geeft, houden wij je graag op de hoogte van toekomstige groepsaankopen die door de Provincie worden georganiseerd. Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Schrijf mij in. Dit veld is verplicht Stap 1 van 2. Groepsaankoop 100% groene stroom.
Provincie Oost-Vlaanderen lanceert zesde groepsaankoop groen. Moerbeke-Waas Het Nieuwsblad.
Deze keer kan je vrijblijvend inschrijven tot en met 8 februari 2017. Met deze groepsaankoop wil de Provincie Oost-Vlaanderen haar inwoners helpen bij de overstap naar groene en scherp geprijsde energie. Door een grote groep geïnteresseerden samen te brengen, kan de Provincie telkens een lage prijs bedingen voor groene elektriciteit en gas.

Contacteer ons