Resultaten voor groepsaankoop elektriciteit oost vlaanderen

groepsaankoop elektriciteit oost vlaanderen
 
Groepsaankoop groene stroom Provincie West-Vlaanderen.
vreg zonnepanelen
Groepsaankoop Oost-Vlaanderen Bespaar op uw energiefactuur OCTA.
OCTA garandeert sowieso één van de laagste energietarieven op de markt, maar via de groepsaankoop profiteert u van een extra besparing. Teken in op het groepsaankooptarief en u kan rekenen op.: een exclusief stabiel tarief voor 100% groene elektriciteit gedurende de looptijd van uw contract.
TMS
Provincie Oost-Vlaanderen lanceert zesde groepsaankoop groen. Moerbeke-Waas Het Nieuwsblad.
Deze keer kan je vrijblijvend inschrijven tot en met 8 februari 2017. Met deze groepsaankoop wil de Provincie Oost-Vlaanderen haar inwoners helpen bij de overstap naar groene en scherp geprijsde energie. Door een grote groep geïnteresseerden samen te brengen, kan de Provincie telkens een lage prijs bedingen voor groene elektriciteit en gas.
metagenics
Groepsaankoop Provincie Oost-Vlaanderen groene stroom en aardgas Jeugd Gemeente Laarne.
Energieleveranciers Elegant en Engie Electrabel hebben hun beste bod uitgebracht op de veiling van 9 februari voor de zesde groepsaankoop van 100% groene stroom en aardgas van de Provincie Oost-Vlaanderen. De meer dan 60.000 deelnemers krijgen een persoonlijk voorstel dat gemiddeld 323 euro goedkoper is dan een doorsnee contract voor groene stroom. De uiteindelijke besparing zal voor iedereen anders zijn. Vooral wie nog nooit van energieleverancier veranderde, kan zijn energiekosten gevoelig doen dalen. Het aanbod accepteren kan tot 21 april. Resultaten van de veiling. Op donderdag 9 februari 2017 vond de veiling plaats waar vier leveranciers aan deelnamen. Uiteindelijk met volgend resultaat.: Elegant bood voor de gezinnen de laagste prijs voor de combinatie elektriciteit en gas, met een gemiddelde besparing van 323 euro. Voor elektriciteit alleen kunnen de gezinnen gemiddeld 112 euro besparen bij Engie Electrabel. Bij de veiling voor bedrijven, zelfstandigen en verenigingen deed Engie Electrabel het beste bod voor de combinatie van elektriciteit en gas en voor alleen elektriciteit. In totaal schreven 4.270 bedrijven, zelfstandigen en verenigingen in Oost en West-Vlaanderen zich in.
lenen zonder bank
Zevende groepsaankoop groene stroom Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen.
Energiefactuur: Naar wie gaan mijn centen. Zevende groepsaankoop groene stroom. Wil jij besparen op je energiefactuur en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan een beter klimaat? Doe dan mee met de zevende groepsaankoop groene stroom en aardgas! Schrijf je vóór 8 februari 2018 in.
Provincie Oost-Vlaanderen lanceert zevende groepsaankoop groene stroom en aardgas.
Met deze groepsaankoop wil de Provincie Oost-Vlaanderen haar inwoners helpen bij de overstap naar groene en scherp geprijsde energie. Door een grote groep geïnteresseerden samen te brengen, kan de Provincie een lage prijs bedingen voor groene elektriciteit en gas. Prijs elektriciteit fors toegenomen. In de eerste helft van 2017 is de jaarlijkse elektriciteitsrekening voor gezinnen in Vlaanderen met maar liefst 35040, EUR gestegen in vergelijking met januari 2015 1.
7de Groepsaankoop Provincie Oost-Vlaanderen.
Alleen postcodes in Vlaanderen kunnen deelnemen. Geef hierbij aan of je zowel een gas als elektriciteitsaansluiting hebt, of dat je alleen over een elektriciteitsaansluiting beschikt. Meer informatie kun je terugvinden onder de tab Veelgestelde vragen. Dit is een verplicht veld. Type contract Gezin. Bedrijf / Vereniging. Geef hier aan of je een inschrijving wilt doen als gezin of bedrijf. Contracten worden aangeboden tot een maximumverbruik van 50.000 kWh elektriciteit en 100.000 kWh gas. Ik wil per sms op de hoogte worden gehouden over mijn aanbod. De Provincie mag mij informeren over toekomstige groepsaankopen. Wanneer je ons toestemming geeft, houden wij je graag op de hoogte van toekomstige groepsaankopen die door de Provincie worden georganiseerd. Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement. Ga naar het voorstel. Dit veld is verplicht Stap 1 van 2. was op 08-02-2018. Bereken persoonlijk voorstel. Groepsaankoop 100% groene stroom.
Groepsaankoop energie? Zeker niet de goedkoopste!
Alleen gebeurt dit voor de consument achter de schermen. Via onze geautomatiseerde systemen en contracten met de energieleveranciers maken we het bij Energieleveranciers.be mogelijk om met een klein team van niet meer dan 5 personen alle prijzen, aanbiedingen en exclusieve kortingen voor elektriciteit en gas aan te bieden. Op deze manier houden we de kosten laag en kan er snel geschakeld worden in iedere persoonlijke situatie. Heeft u zich eerder ingeschreven voor een groepsaankoop energie en wilt u graag de uitslag vergelijken? Energieleveranciers.be vergelijkt uw groepsaankoop met alle energieaanbiedingen in Vlaanderen.

Contacteer ons