Meer resultaten voor groepsaankoop oost vlaanderen

groepsaankoop oost vlaanderen
 
vlaanderen - Tijdens de fotoshoot mogen jullie rekenen op onze aanwijzingen.
We houden onze reportages steeds zo spontaan mogelijk, en hebben graag een beetje fun in een ontspannen sfeer, samen met onze koppels. Als professionele huwelijksfotograaf en videograaf houden we tijdens een groot deel van de dag meer op de achtergrond.
Doe mee met de groepsaankoop groene stroom! Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen.
Doe mee met de groepsaankoop groene stroom! Wil jij besparen op je energiefactuur en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan een beter klimaat? Doe dan mee met de achtste groepsaankoop groene stroom en aardgas! De veiling op 5 februari 2019 was een groot succes.
vochtbestrijding oost vlaanderen
Grootste groepsaankoop gas en groene stroom ooit in Oost-Vlaanderen Consument Geld HLN.
Hertog wijt het succes aan de ideale" schaalgrootte die een provincie biedt. De" meeste gemeenten zijn te klein om de macht van het getal te laten spelen en Vlaanderen is te groot, want dan zou je maar een beperkt aantal leveranciers hebben, wat in het nadeel van de concurrentie speelt." In Antwerpen start op 1 juli de derde groepsaankoop, iChoosr hoopt op 60.000 geïnteresseerden.
onderhoud gasketel erkend technicus
Groepsaankoop: Oproep naar leveranciers zonnepanelen bouwenwonen.net.
Groepsaankoop: Oproep naar leveranciers zonnepanelen. 15 maart 2016 Bron: Provincie Oost Vlaanderen. De Provincie Oost-Vlaanderen heeft de ambitie om in 2050 klimaatneutraal te zijn. Om dit te realiseren heeft de Provincie Oost-Vlaanderen besloten om voor het eerst een groepsaankoop voor zonnepanelen te organiseren.
groepsaankoop zonnepanelen
Provincie Oost-Vlaanderen lanceert zevende groepsaankoop groene stroom en aardgas.
Bovendien heeft maar liefst 66% van de inwoners van Vlaanderen 1 van de 10 duurste elektriciteitsproducten in België, slechts 9% heeft 1 van de 5 goedkoopste elektriciteitsproducten. Voor aardgasproducten ligt dit respectievelijk op 47% en 6% 2. Dankzij onze vorige groepsaankoop konden 35 000 Vlaamse gezinnen en bedrijven gemiddeld 200 EUR besparen op hun energiefactuur.
Binnendeuren
Groepsaankoop groene energie 8 februari 2018 ENGIE.
Op 8 februari 2018 heeft ENGIE mee geboden bij de groepsaankoop georganiseerd door de Provincies Oost en West-Vlaanderen i.s.m. Dit met het zeer interessante aanbod Samen" groen" van 8 februari 2018: aardgas en 100% groene elektriciteit aan een exclusieve prijs.
verwijderen stookolietank prijs
Kwaliteitsstandaard groepsaankopen Provincie Antwerpen.
De algemene verkoopsvoorwaarden die de leveranciers of installateurs hanteren binnen deze groepsaankoop dienen conform te zijn aan onze voorwaarden, omwille van klantvriendelijkheid. De richtlijn is dat een leverancier of installateur minimaal 500 en maximaal 1.000 installaties moet kunnen realiseren in een periode van 7 maanden.
Bijna 9.000 deelnemers voor groepsaankoop zonnepanelen van de Provincie Oost-Vlaanderen Gemeente voor de Toekomst.
Ook in Vlaams-Brabant loopt op dit ogenblik een groepsaankoop. Geïnteresseerden kunnen nog tot 30 juni gratis en vrijblijvend inschrijven. De Provincie Oost-Vlaanderen ondersteunt ook gemeenten die samenwerken met de partners van Gemeente voor de Toekomst. Dit artikel draagt bij aan volgende duurzame ontwikkelingsdoelen.: Om te reageren op artikels dien je eerst te registreren of in te loggen. Zes miljoen euro voor lokale energieprojecten. Gent stad met meeste elektrische taxis. Het stadsbestuur van Dendermonde wil een warmtenet uitbouwen. Bond Beter Leefmilieu Vlaanderen vzw Tweekerkenstraat 47, 1000 Brussel Contact.
Groepsaankoop Oost-Vlaanderen IZEN.
Met de groepsaankoop van de provincie Oost-Vlaanderen stap je veilig en gemakkelijk over naar een scherp aanbod voor groene stroom. Je schreef je al in voor de groepsaankoop zonnepanelen? Ben je niet ingeschreven of woon je in een andere regio?
Resultaten groepsaankoop: 49.500 inschrijvingen, gemiddelde besparing 347 euro Provincie West-Vlaanderen.
Resultaten groepsaankoop: 49.500 inschrijvingen, gemiddelde besparing 347 euro. Resultaten groepsaankoop: 49.500 inschrijvingen, gemiddelde besparing 347 euro. Provinciebestuur West-Vlaanderen Wenst u dit beeld in hoge resolutie te bekomen en/of te publiceren, neem dan contact op met het Provinciebestuur via email protected. Maar liefst 49.500 gezinnen schreven zich vrijblijvend in voor de zevende groepsaankoop groene energie en gas van de Provincie West-Vlaanderen. Dit is 95, % van alle West-Vlaamse gezinnen. De veiling en het resultaat. Op donderdag 8 februari vond de veiling plaats. Voor het derde jaar op rij werden de inschrijvingen voor de groepsaankopen van Oost en West-Vlaanderen samengevoegd om zo een nog betere prijs te bekomen.

Contacteer ons