Meer resultaten voor provinciegouverneur oost vlaanderen

provinciegouverneur oost vlaanderen
 
Federale Dienst Gouverneur Paspoorten Openingsuren adressen Stad Gent.
reisdocumenten aan erkende staatlozen die in Oost-Vlaanderen wonen.; reisdocumenten aan andere categorieën vreemdelingen zoals subsidiair beschermden die in de onmogelijkheid verkeren om een paspoort te verkrijgen van hun eigen autoriteiten. Er gelden specifieke voorwaarden die kunnen verschillen voor elke aanvraag.
bureaukicker.nl
Provinciegouverneur Jan Briers is Europas nieuwe Festivalpresident Made in Oost-Vlaanderen.
Provinciegouverneur Jan Briers is Europas nieuwe Festivalpresident. Bart De Bruyn 11 mei 2017. Drie Belgen zijn verkozen tot het nieuwe bestuur van de European Festivals Association EFA. Dat is de overkoepelende organisatie van zon 1.500 festivals in Europa. Gouverneur van de provincie Oost-Vlaanderen Jan Briers neemt binnen het bestuur het voorzitterschap op zich. Hij is zo de zesde in rij sinds de opstart in 1952. Eerder vervulde hij er reeds de rol van ondervoorzitter. In die functie bracht hij de zetel van de EFA van Genève naar Gent. De nieuwe president van EFA Jan Briers kan met Paul Dujardin en Sophie Detremmerie bovendien rekenen op Belgisch gezelschap. Directeur-generaal van de Brusselse BOZAR Paul Dujardin neemt de functie van vicepresident op en zal Jan Briers van dichtbij ondersteunen. Ook Sophie Detremmerie, die managing director bij Festival van Vlaanderen is, zal voor de eerste keer deel uitmaken van het bestuur.
TMS
Provinciegouverneur Oost-Vlaanderen krijgt meeste ambtenaren.
Provinciegouverneur Oost-Vlaanderen krijgt meeste federale personeelsleden Thierry Debels @thierryd 15/11/16 De FOD Binnenlandse Zaken stelt personeelsleden ter beschikking van de federale diensten van de gouverneurs en de Hoge Ambtenaar voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest om de uitvoering van de federale taken van de gouverneurs in goede banen te leiden.
persoonlijke lening vergelijken
Federale diensten van de Gouverneurs Service public fédéral Intérieur Federale overheidsdienst Binnenlandse Zaken.
De vicegouverneur wordt benoemd en afgezet door de Brusselse regering. De vicegouverneur, die perfect tweetalig is, moet erop toezien dat de wetten en reglementen over het gebruik van de talen in bestuurszaken toegepast worden in de gemeenten van het administratief arrondissement Brussel-Hoofdstad. Hij heeft hetzelfde statuut als een provinciegouverneur.
Oost-Vlaanderen Wikipedia.
Oost verwijst naar de oostelijke ligging ten overstaan van West-Vlaanderen. Vlaanderen verwijst naar het historische graafschap Vlaanderen. De naam Vlaanderen dook voor het eerst op in 358, toen de Franken Vlaanderengouw of pagus Flandrensis van de Romeinen onder het beheer kregen.
Gouverneur Jan Briers.
De voorbije dagen betoverde stad Gent al menig bezoekers met haar prachtig mooi lichtspektakel. Ook provinciegouverneur Jan Briers ging op ontdekkingstocht en selecteerde 4 niet-te-missen blikvangers. Toeval of niet: de 4 aanraders zijn ook gelinkt aan de bevoegdheden van de gouverneur. De gouverneur draagt namelijk verschillende petjes: een Vlaamse ambtenaar, met federale bevoegdheden en voorzitter van de provinciale deputatie. Gorilla in blauwe slip op toren Vlaams Administratief Centrum, station Gent-Sint-Pieters. In ware King-Kong-stijl klautert een gorilla in een blauwe zwembroek op de toren van het Vlaams Administratief Centrum VAC. Sinds begin januari verrast de gorilla iedere passant, reiziger en toerist met zijn spectaculaire sprong in het water. Als aankondiging en voorsmaakje op de start van het Lichtfestival. Deze blikvanger maakt geen deel uit van het officiële parcours. Maar voor wie in de buurt is van het station Gent-Sint-Pieters, loont het om even een ommetje te doen en de gorilla te aanschouwen. Iedere ochtend en avond te zien, tot het einde van het Lichtfestival. Weetje: in de toren werken dagelijks 1300 Vlaamse ambtenaren. Buiten Brussel is dat de grootste concentratie van ambtenaren in Vlaanderen.
Home.
Europa, buiten Europa, mondiale solidariteit. Bestuur en regio. Het provinciebestuur, wat doet het provinciebestuur, wat doet het provinciebestuur niet meer, Oost-Vlaanderen in cijfers. 09 267 70 00. Volg ons op. In deze nieuwsbrief lees je maandelijks het meest recente nieuws.
Gouverneur.
Hij vertegenwoordigt de federale en Vlaamse overheid in Oost-Vlaanderen en is voorzitter van de deputatie. Daardoor is hij bemiddelaar en bruggenbouwer tussen de verschillende overheden in de provincie: de federale overheid, de Vlaamse overheid, het provinciebestuur en de lokale besturen.
Jan Briers nieuwe gouverneur van Oost-Vlaanderen De Standaard.
Briers, die enkele jaren geleden zijn vader opvolgde aan het hoofd van het Festival van Vlaanderen, is de opvolger van André Denys. Briers is geen lid van de N-VA. De N-VA betreurt dat de naam van Briers al uitlekte vooraleer Briers kon voorgesteld worden als kandidaat aan de Vlaamse regering. Geen partijpolitiek figuur. De huidige Oost-Vlaams gouverneur André Denys Open VLD heeft de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en tegen 1 februari moet zijn opvolger worden aangeduid. Zowel N-VA als Open VLD claimde onlangs nog die post. Nu is de knoop doorgehakt: zoals bij de Vlaamse regeringsvorming is afgesproken, krijgt de N-VA haar eerste gouverneur. Volgens De Morgen en De Tijd gaf de partij de voorkeur aan iemand die van buiten de partijpolitiek komt. Een Oost-Vlaamse provinciegouverneur die van buiten de politiek komt, zou de N-VA immers op verschillende vlakken goed uitkomen.

Contacteer ons