Meer resultaten voor online platform betekenis

online platform betekenis
 
Platform 25 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.webmasterwoordenboek.nl/p.phpid3369.: verhoging Een platform is een vlakke vloer die boven zijn omgeving uitsteekt, bijvoorbeeld met het doel een goed zicht te krijgen. Zo wordt bij een theatervoorstelling de licht en geluidbediening op een platform geïnstalleerd. Een hieraan verwante betekenis vind je terug in het woord olieplatform.
optimization of search engine
Betekenis-definitie platform: Ook: digitaal platform. DFB De Financiële Begrippenlijst.
Ook: digitaal platform. Een computer c.q. online infrastructuur die interacties tussen verkopers leveranciers en kopers gebruikers maakt bij het online aanbieden van producten, diensten, digitale inhoud en informatie. Anders gezegd: software die vraag en aanbod bij elkaar brengt denk bijvoorbeeld aan Uber en Airbnb.
Moz
5 succesfactoren van online platforms zoals Uber en Airbnb Sprout.
Airbnb richt zich op de hele reiservaring en niet alleen op de accommodatie, zo biedt het platform sinds kort ook rondleidingen aan. Op die manier grijpen platformen de kans om dé totaaloplossing binnen één categorie te worden, en dat maakt de ruimte voor concurrentie een stuk kleiner. Les: denk breder van je eigen niche. Denk in totaaloplossingen. Deze blog verscheen eerder op Intrapreneur.nl. Foto: Frans Schouwenburg CC BY-NC 2.0. Martijn Arets is internationaal expert op het gebied van de opkomst en toekomst van schaalbare online platformen.
vpn and security
Online platform wil ervoor zorgen dat iedereen allochtoon wil zijn DeWereldMorgen.be.
In België lanceert hij nu maandag een Belgische variant van het online platform. Een jongeman van achter in de twintig verwelkomt me netjes in pak. Met zijn verleden in het achterhoofd klinkt het wat ongeloofwaardig dat dit de succesvolle George Arakel is. Hij schreef er zelfs een boek over. Hoogtijd om deze Voorbeeld Allochtoon eens te leren kennen. Wat was de aanleiding om het boek Voorbeeld Allochtoon te schrijven? Het begon met de website Voorbeeld Allochtoon in 2012. Pas in 2015 besloot ik een boek te schrijven over mijn verhaal als een voorbeeldallochtoon. Met de website wilde ik voorbeelden aanreiken van succesvolle of inspirerende allochtonen. De voorbeelden die we in de media zien zijn vaak negatief. Met het platform wil ik breken met die negatieve betekenis van het woord.
Betekenis platform.
Een platform is een horizontale vloer die boven zijn omgeving uitsteekt, bijvoorbeeld met het doel een goed zicht te krijgen. Zo wordt bij een theatervoorstelling de licht en geluidbediening op een platform geïnstalleerd. Een hieraan verwante betekenis is terug te vinden in het woord olieplatform.
Platform informatica Wikipedia.
Platform en gemeenschap bewerken. Een laatste onderdeel" waarover een platform tegenwoordig moet beschikken om zich met recht een platform te kunnen noemen, is een community" een gemeenschap van gebruikers die op zijn minst gespecialiseerd zijn in het gebruik van dat platform en dat platform voor vrijwel al hun dagelijkse ontwikkelwerk gebruiken.
Online platformen veroveren de wereld ManagementSite.
In dit artikel lichten we een tipje van de sluier op. Voorbeelden van online platformen. Zonder dat we er misschien erg in hebben, zijn er de afgelopen jaren over al om ons heen bedrijven en businessmodellen ontstaan die als een platform functioneren. Denk aan Apple iPhone, iPad, iWatch, Google Android, Health, Salesforce CRM, Health Cloud, Philips ledsystemen, Amazon winkel, marktplaats, clouddiensten, Bol.com winkel, marktplaats, Ebay marktplaats, Nest slimme thermostaat, Fitbit fitnesstracker, Facebook community, Tesla zelfrijdende auto, Uber taxidiensten en succesvolle deelplatformen als Airbnb, Peerby, WeHelpen en SnappCar. Betekenis: het platform als digitaal businessmodel.
Wat is een online platform? Computer Idee Forum.
Je ben nu op een online platform bezig. Een online platform wil niets anders zeggen dan de omgedraaide betekenis, dus een platform wat online gebruikt kan worden. Een platform is niets anders dan een bepaalde manier om contact te leggen of informatie te verstrekken en/of te geven, iets waar geinteresseerden in dat gebied samen kunnen komen.
8 redenen om te starten met een online zorgplatform Inspire.
Informatie die gevalideerd is door experts, maar bijvoorbeeld ook wetenschappelijke publicaties die geduid worden door een medische redactie. Een goed online platform presenteert relevante medische artikelen en geeft uitleg bij die informatie. Daarbij is altijd duidelijk of informatie wel of niet gevalideerd is en wat de betekenis van de informatie is.

Contacteer ons