Meer resultaten voor groepsaankoop oost vlaanderen 2015

groepsaankoop oost vlaanderen 2015
 
Zevende groepsaankoop groene stroom Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen.
Wil jij besparen op je energiefactuur en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan een beter klimaat? Doe dan mee met de zevende groepsaankoop groene stroom en aardgas! Op de veiling van 8 februari 2018 kwam energieleverancier ENGIE Electrabel met het beste bod.
elektrische fiets leasen
Groepsaankoop Oost-Vlaanderen ZONSTRAAL FORUM.
Master lid Berichten: 1508 Lid geworden op: 10 dec 2015, 1234: Installatie Land: België Locatie: Assenede. Re: Groepsaankoop Oost-Vlaanderen. Bericht door ivanacke 15 mar 2016, 1636.: daar heb ik mijn bedenkingen bij. wat betreft de Enoco keuze van oost Vlaanderen, dat is de prijs incl de BTW maar dat is dan enkel de energie prijs van de producent dus zonder ALLEE ANDERE TOESLAGEN EN KOSTEN.
test
60 % van de gezinnen stapt over na groepsaankoop en bespaart gemiddeld 227 euro Provincie West-Vlaanderen.
Voor de eerste keer werden de inschrijvingen voor de groepsaankopen van Oost en West-Vlaanderen samengevoegd om zo een betere prijs te bekomen. In totaal gold het bod dus voor meer dan 133.000 gezinnen en/of bedrijven met een beperkt verbruik. Van 1 december 2015 tot en met 1 februari 2016 konden particulieren zich vrijblijvend en gratis via de website www.samengaanwegroener.be of via een papieren formulier in een infoloket registreren voor de groepsaankoop elektriciteit en/of gas.
leningen
Resultaten groepsaankoop zonnepanelen Oost-Vlaanderen.
Handelaarsenquête 2015 resultaten. Je eigen zaak starten. De bib op Facebook. Gebruik van de bib. Openingsuren en sluitingsdagen. Cultuurdienst en Cultuurhuis Safarken. Tentoonstellingen in GC Cultuurhuis Safarken. Speelpleinen groene zones speelgroen. Lokale verenigingen en subsidies. Subsidies vrije tijd. Sportactiviteiten voor 50. Sportbeleid en reglementen. Heemkundig Museum Moervaartstede. Provinciaal Domein Puyenbroeck. Wandel en fietsroutes. UiT in Wachtebeke. Opvoeding en onderwijs. Nuttige informatie voor grensarbeiders. Bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Feesten en markten. College van Burgemeester en schepenen. Openbaarheid van bestuur. Dienst Culturele Zaken GC Cultuurhuis Safarken. Technische Buitendienst Gemeentewerf. Openingsuren en contact. OCMW / Sociaal Huis. Wat biedt het OCMW? Werken bij het OCMW. Dit document werd gearchiveerd. Resultaten groepsaankoop zonnepanelen Oost-Vlaanderen.
Groepsaankoop Oost-Vlaanderen Groepsaankoop Oost-Vlaanderen België Gutami Solar Projects.
Sinds 28 maart 2015 is ook een groothandel en projectafdeling gevestigd in Belgisch Limburg zodat ook de Belgische markt optimaal bediend kan worden. ECOMATIX EN DEGELEK. Voor het vlot uitvoeren van alle installaties van de groepsaankoop zonnepanelen van de provincie Oost-Vlaanderen, doet Gutami Solar Projects beroep op twee betrouwbare partners.
Groepsaankoop Oost-Vlaanderen Bespaar op uw energiefactuur OCTA.
Vanaf 12 februari 2015 krijgt u het resultaat van de groepsaankoop en een persoonlijk voorstel. Indien u begin maart nog geen voorstel hebt gekregen, raden wij u aan contact op te nemen met de organisator, met name de provincie Oost-Vlaanderen.
Provincie Oost-Vlaanderen lanceert zesde groepsaankoop groen. Moerbeke-Waas Het Nieuwsblad.
08/12/2016 om 0600: door Andre Mulders Print Corrigeer. Moerbeke-Waas De jaarlijkse groepsaankoop van 100% groene stroom en aardgas is aan haar zesde editie toe. Deze keer kan je vrijblijvend inschrijven tot en met 8 februari 2017. Met deze groepsaankoop wil de Provincie Oost-Vlaanderen haar inwoners helpen bij de overstap naar groene en scherp geprijsde energie.
Provincie Oost-Vlaanderen lanceert zevende groepsaankoop groene stroom en aardgas.
Met deze groepsaankoop wil de Provincie Oost-Vlaanderen haar inwoners helpen bij de overstap naar groene en scherp geprijsde energie. Door een grote groep geïnteresseerden samen te brengen, kan de Provincie een lage prijs bedingen voor groene elektriciteit en gas. Prijs elektriciteit fors toegenomen. In de eerste helft van 2017 is de jaarlijkse elektriciteitsrekening voor gezinnen in Vlaanderen met maar liefst 35040, EUR gestegen in vergelijking met januari 2015 1.
Groepsaankoop groene stroom ook toegankelijk voor kleine bedrijven Made in Oost-Vlaanderen.
Inschrijven is vrijblijvend en kan voor 22 januari 2015 via www.samengaanwegroener.be. Ook kleine bedrijven, zelfstandigen en verenigingen met een beperkt verbruik kunnen deelnemen aan de groepsaankoop. Op 22 januari vindt de veiling plaats, waarbij energieleveranciers hun beste prijs kunnen bieden.

Contacteer ons