Resultaten voor groepsaankoop oost vlaanderen 2015

groepsaankoop oost vlaanderen 2015
 
Zevende groepsaankoop groene stroom Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen.
Energiefactuur: Naar wie gaan mijn centen. Zevende groepsaankoop groene stroom. Wil jij besparen op je energiefactuur en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan een beter klimaat? Doe dan mee met de zevende groepsaankoop groene stroom en aardgas! Schrijf je vóór 8 februari 2018 in.
sociale leningen
Groepsaankoop groene stroom en aardgas.
Groepsaankoop groene stroom en aardgas. Het Oost-Vlaamse provinciebestuur organiseert opnieuw een groepsaankoop van groene stroom en aardgas. Ook de gemeente Nevele ondersteunt dit initiatief en dat al voor de vierde keer! Schrijf u in via www.samengaanwegroener.be doorklikken op provincie Oost-Vlaanderen. Inschrijven kan tot en met 21 januari 2015.
pretechobrabant.nl
Groepsaankoop zonnepanelen Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen.
Uiteindelijk accepteerden meer dan 4.200 deelnemers het aanbod. Hun installatie wordt voor 1 februari 2018 geplaatst. Lijken zonnepanelen je interessant, maar heb je deze groepsaankoop gemist? Laat je e-mailadres achter op www.oost-vlaanderen.be/zonnepanelen. We brengen je dan op de hoogte bij een nieuwe groepsaankoop.
tms software
Groepsaankoop Oost-Vlaanderen Bespaar op uw energiefactuur OCTA.
Vanaf 12 februari 2015 krijgt u het resultaat van de groepsaankoop en een persoonlijk voorstel. Indien u begin maart nog geen voorstel hebt gekregen, raden wij u aan contact op te nemen met de organisator, met name de provincie Oost-Vlaanderen.
on-line
Samenaankoop groene stroom in Oost-Vlaanderen.
Handelaarsenquête 2015 resultaten. Je eigen zaak starten. De bib op Facebook. Gebruik van de bib. Openingsuren en sluitingsdagen. Cultuurdienst en Cultuurhuis Safarken. Tentoonstellingen in GC Cultuurhuis Safarken. Speelpleinen groene zones speelgroen. Lokale verenigingen en subsidies. Subsidies vrije tijd. Sportactiviteiten voor 50. Sportbeleid en reglementen. Heemkundig Museum Moervaartstede. Provinciaal Domein Puyenbroeck. Wandel en fietsroutes. UiT in Wachtebeke. Opvoeding en onderwijs. Nuttige informatie voor grensarbeiders. Bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Feesten en markten. College van Burgemeester en schepenen. Openbaarheid van bestuur. Dienst Culturele Zaken GC Cultuurhuis Safarken. Technische Buitendienst Gemeentewerf. Openingsuren en contact. OCMW / Sociaal Huis. Wat biedt het OCMW? Werken bij het OCMW. Samenaankoop groene stroom in Oost-Vlaanderen. Wil jij besparen op je energiefactuur? En wil je daarbij ook je steentje bijdragen tot een beter milieu? Doe dan mee met de groepsaankoop van 100% groene stroom en aardgas!
Provincie Oost-Vlaanderen lanceert zevende groepsaankoop groene stroom en aardgas.
Met deze groepsaankoop wil de Provincie Oost-Vlaanderen haar inwoners helpen bij de overstap naar groene en scherp geprijsde energie. Door een grote groep geïnteresseerden samen te brengen, kan de Provincie een lage prijs bedingen voor groene elektriciteit en gas. Prijs elektriciteit fors toegenomen. In de eerste helft van 2017 is de jaarlijkse elektriciteitsrekening voor gezinnen in Vlaanderen met maar liefst 35040, EUR gestegen in vergelijking met januari 2015 1.
Groene stroom Provincie Oost-Vlaanderen.
Laat je e-mailadres achter op www.oost-vlaanderen.be/zonnepanelen. We brengen je dan op de hoogte bij een nieuwe groepsaankoop. Groepsaankoop groene stroom. tel.0800 76 101 werkdagen van 9 tot 20 uur gratis. tel.0800 26 803 werkdagen van 9 tot 17 uur gratis.
Schrijf je in voor de 7de groepsaankoop 100% groene energie.
3.1 De inschrijving voor de groepsaankoop is gratis en vrijblijvend. 3.2.De deelnemer kan zich op elk ogenblik uitschrijven, zonder inachtneming van een opzeggingstermijn. 3.3 De deelnemer dient minimaal 18 jaar oud en woonachtig te zijn op een fysiek adres in Vlaanderen, of Deelnemer is een rechtspersoon, waarvan de maatschappelijke of exploitatiezetel staat ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met vestiging in Vlaanderen.
Provinciale groepsaankoop groene stroom en aardgas Gemeente Zulte.
PROVINCIALE GROEPSAANKOOP GROENE STROOM EN AARDGAS: OOK ZULTE DOET MEE! De Provincie Oost-Vlaanderen organiseert een vijfde groepsaankoop van 100% groene stroom en aardgas. Vanaf 3 november 2015 start de campagne en zult u zich vrijblijvend kunnen inschrijven via de website www.samengaanwegroener.be, tot 1 februari 2016.

Contacteer ons