Resultaten voor leerpunt zuid oost vlaanderen

leerpunt zuid oost vlaanderen
 
Leerpunt zet nieuwe lokalen open Geraardsbergen Regio HLN.
Daarnaast blikt Leerpunt ook terug op 25 jaar basiseducatie. Leerpunt Zuid-Oost-Vlaanderen is één van de 13 Centra voor Basiseducatie in Vlaanderen, gesubsidieerd door het departement Onderwijs. Leerpunt biedt cursussen aan volwassenen die hun kennis en vaardigheden willen opfrissen en versterken.
fb aanmelden
Leerpunt Centrum voor Basiseducatie Stad Geraardsbergen.
Leerpunt Zuid-Oost-Vlaanderen Geraardsbergen. Leerpunt biedt volwassenen de kans om bij te leren en zo helemaal mee te zijn. Er zijn tal van gratis cursussen, zoals basis computer, internet en e-mail, basis Engels, basis Frans, theorie van het rijbewijs, stress en gezondheid, etc.
auto verkopen
Grote leerweek bij Leerpunt Zuid-Oost-Vlaanderen Aalst Regio HLN.
Leerpunt is een school waar volwassenen, die de kans niet hebben gehad om verder te studeren, gratis kunnen bijleren. Tijdens" deze week zetten we het centrum echt op zijn kop. We laten de talenten van onze cursisten spreken en nodigen iedereen uit om eens te proeven van niet-schoolse leermomenten. Cursisten ontdekken tijdens deze speciale week allerlei mogelijkheden leren daarbij ook vele initiatieven kennen uit de eigen buurt. Een greep uit de activiteiten: workshop juwelen maken, EHBO, smartphone café, je eigen eco-producten maken, chocolade bereiden, een radioprogramma maken, tuinieren, sportactiviteiten, airbezen en muziek maken met de iPad, laat stafmedewerkster Natalie Laurez weten. De grote leerweek vindt plaats in de lesplaatsen in Aalst, Geraardsbergen, Ninove, Oudenaarde en Ronse. Deel via Facebook 0 Tweet. Sonja verliest haar man op zee: Kurt" sms'te' nog dat hij moest opletten voor het tij." Dichtst bij of niet, Brusselse brandweer mag niet blussen in Vlaanderen: Mensenlevens" komen onnodig in gevaar."
hypothecaire lening
Leerpunt Zuid-Oost-Vlaanderen HLN.
Leerpunt is een school waar volwassenen, die de kans niet hebben gehad. Leerpunt zet nieuwe lokalen open. Geraardsbergen Leerpunt Geraardsbergen zet morgen, donderdag, van 11.30 tot 14 uur de nieuwe lokalen open op de Hunnegemsite in de Gasthuisstraat. Leerpunt zet nieuwe lokalen open.
glazenwasser
Gemeente Zwalm Leven Leerpunt Zuidoost-Vlaanderen.
Home / Leven en welzijn / Onderwijs en kinderopvang / Volwassenonderwijs / Leerpunt Zuidoost-Vlaanderen. Zin om bij te leren? Als je leert sta je sterker! Alle cursussen zijn gratis en alleen voor volwassenen. Leerpunt organiseert volgende cursussen.: Vlot lezen en schrijven.
vof oprichten
Leerpunt Zuid-Oost-Vlaanderen Centrum voor Basiseducatie.
Zin om samen te werken? Leerpunt ZOVL werkt samen met heel wat partners en organisaties; bijvoorbeeld: OCMW's, VDAB, Agentschap Integratie en Inburgering, samenlevingsopbouw, bibliotheken, CVO's, lagere scholen, steden en gemeenten, Organisaties kunnen cursisten doorverwijzen of we organiseren aanbod op maat.
Centrum voor Basiseducatie Zuid-Oost-Vlaanderen, Bert Van Hoorickstraat 199300 Aalst.
Dit is een officiële website van de Vlaamse overheid. Onderwijs.vlaanderen.be is een officiële website van de Vlaamse overheid. het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming. Onderwijs.vlaanderen.be is de website van het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming met informatie voor ouders, leerlingen, studenten, cursisten en onderwijspersoneel.

Contacteer ons