Op zoek naar provinciehuis oost vlaanderen?

provinciehuis oost vlaanderen
 
Provinciehuis Oost-Vlaanderen Wikipedia.
Naar navigatie springen Jump to search. Het Provinciehuis van Oost-Vlaanderen bevindt zich in de Belgische provinciehoofdstad Gent. In het provinciehuis zetelt het bestuur en de medewerkers van de provincie Oost-Vlaanderen. Het Provinciehuis staat aan de Gouvernementstraat 1 in het centrum van de stad.
groepsaankoop
Openingsuren en adressen Provincie Stad Gent.
Openingsuren en adressen. Listen to this page. Openingsuren en adressen Provincie. Departement Interne Organisatie Dienst Juridische aangelegenheden Bestuurszaken. 32 9 267 81 17. Federale Directie Politiezaken en Wapens Dienst Wapenvergunningen. 32 9 267 88 55. Milieuklachten Meldpunt Project Gentse Kanaalzone.
kortlopend krediet
Provincie Oost-Vlaanderen Dienst Wonen Openingsuren adressen Stad Gent.
Listen to this page. Provincie Oost-Vlaanderen Dienst Wonen Openingsuren adressen. Woodrow Wilsonplein 2. 32 9 267 71 40. Subsidie voor experimentele woonprojecten in Oost-Vlaanderen; Subsidie voor Sociale verhuurkantoren; Ondersteuning lokaal woonbeleid; Verspreiding Huurmap en Ziezo-brochure. Bekijk alle locaties van: Provincie.
bmi berekenen vrouw
Provincie Oost-Vlaanderen Administratie Openingsuren adressen Stad Gent.
32 9 267 80 99. Briefwisseling richt je aan.: De Gouverneur van de Provincie Oost-Vlaanderen Provinciehuis Gouvernementstraat 1, 9000 Gent. De kantoren in de Gouvernementstraat 1 en 22-24 en Woodrow Wilsonplein 2 zijn open elke werkdag van 9 tot 12 u.
opstijgend grondwater in kelder
Contact.
Het Provinciehuis Gouvernementstraat 1 in Gent en het Provinciaal administratief Centrum Het Zuid Woodrow Wilsonplein 2 in Gent kan je vlot bereiken met de trein en de bus of tram. Kom je met de auto? Dan kan je parkeren in de ondergrondse parking Gent Zuid.
deurslot
Bezoek provinciehuis.
Het provinciehuis staat open voor iedereen. Op weekdagen tijdens de kantooruren en elke eerste zaterdag van de maand zijn er gratis rondleidingen voor groepen. Een bezoek duurt ongeveer anderhalf uur.: De video Oost-Vlaanderen Visueel geeft een overzicht van de activiteiten van het provinciebestuur.
Home.
Uit in Oost-Vlaanderen. Gratis of betaalbare uitstap maken. Oost-Vlaanderen ontdekken, streekproducten, recreatiedomeinen, erfgoedinstellingen, erfgoed, evenementen organiseren. Onderwijs, vorming, educatief materiaal, activiteiten voor klassen. Wonen en leven. Vergunningen, energie, klimaat, mobiliteit, bouwen en wonen, platteland, waterlopen, ruimtelijke planning, natuur en milieu, gezinsbelasting.
Provinciehuis Oost-Vlaanderen NERO architectuur en stedenbouw.
Het mid office met een aantal semi-publieke grote vergaderzalen sluit aan op niveau 2, het niveau van het nieuwe verheven plein in het venster aan de Kuiperskaai. Deze opdracht bevatte ook de heraanleg van het Woodrow Wilsonplein in opdracht van de stad Gent.

Contacteer ons