Meer resultaten voor zuid oost vlaanderen

zuid oost vlaanderen
 

Heeft u te weinig vrije tijd? Bent u niet goed meer te been? Is ook voor u werken en kinderen opvoeden en het huishouden doen teveel van het goede? Poetshulp Zuid-Oost-Vlaanderen levert schoonmaakdiensten voor particulieren in het kader van de dienstencheques.
Geld lenen zonder bank
Welkom op SVK Zuid-Oost-Vlaanderen SVK Zuid-Oost-Vlaanderen.
Wanneer u vragen of opmerkingen heeft betreffende onze werking en/of u suggesties ter verbetering wil aanbrengen, laat gerust iets weten! Samen kunnen wij op een positieve manier werken aan een leefbare woonomgeving in onze mooie regio Zuid-Oost-Vlaanderen! Copyright 2018, SVK Zuid-Oost-Vlaanderen.
https://www.bureaukicker.nl/full-service-internetbureau-rotterdam/
Zuid-Oost-Vlaanderen Inclusie Vlaanderen vzw.
Inclusie Vlaanderen en Fovig hebben samen een bijstandsorganisatie opgericht: ZOOM vzw Zorg en Ondersteuning Op Maat. Met ingang van 1 januari 2017 zijn we door het VAPH voor onbepaalde duur vergund als bijstandsorganisatie om budgethouders bij te staan in het kader van de persoonsvolgende financiering.
tms zwijndrecht
Leerpunt Zuid-Oost-Vlaanderen Centrum voor Basiseducatie.
Zin om samen te werken? Leerpunt ZOVL werkt samen met heel wat partners en organisaties; bijvoorbeeld: OCMW's, VDAB, Agentschap Integratie en Inburgering, samenlevingsopbouw, bibliotheken, CVO's, lagere scholen, steden en gemeenten, Organisaties kunnen cursisten doorverwijzen of we organiseren aanbod op maat.
Lening berekenen
Klimaatgezond Zuid-Oost-Vlaanderen Streekoverleg Zuid-Oost-Vlaanderen.
Netwerkevent op 23 februari: verschillende actoren zullen mee denken en puzzelen aan een geïntegreerde visie voor een klimaatgezond Zuid-Oost-Vlaanderderen in 2050. Tweede deel van de klimaatteams: de verschillende gemeente of stadsdiensten bepalen er duidelijke focuspunten voor hun stad of gemeente.
Home Streekoverleg Zuid-Oost-Vlaanderen.
Sinds 1 januari 2017 ontwikkelen we samen met de 23 lokale besturen van de regio, de sociale partners, de Provincie Oost-Vlaanderen, streekintercommunale Solva en de VDAB acties rond deze thema's' in het kader van het ESF-project Versterkt" streekbeleid. Streekoverleg Zuid-Oost-Vlaanderen kan hiervoor rekenen op subsidies vanuit het Europees Sociaal Fonds, Europa en Vlaanderen.
Onze regio Streekoverleg Zuid-Oost-Vlaanderen.
Samen met Aalst, de enige centrumstad in het gebied, en de steden Geraardsbergen, Ninove, Oudenaarde, Ronse en Zottegem vormen zij een bloeiende regio. Het werkingsgebied typeert zich door de talrijke deelgemeenten: 136 in totaal. Ken jij alle deelgemeenten van onze regio?
Klimaat en energie SOLVA.
Via het project Klimaatgezond Zuid-Oost-Vlaanderen willen de Provincie Oost-Vlaanderen, de streekintercommunale SOLVA, Streekoverleg Zuid-Oost-Vlaanderen en de 13 betrokken gemeenten komen tot een doorgedreven en ambitieuze klimaataanpak. Op 21.01.2017 ondertekenden de gemeenten en steden het Burgemeestersconvenant en engageerden zij zich om tegen 2030 de CO 2 uitstoot op de grondgebieden van Brakel, Denderleeuw, Erpe-Mere, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele, Lede, Lierde, Maarkedal, Ronse, Sint-Lievens-Houtem, Zottegem, Zwalm te reduceren met minstens 40% en om een adaptatiebeleid uit te werken.

Contacteer ons