Meer resultaten voor zuid oost vlaanderen

zuid oost vlaanderen
 
Regiosportdienst Zuid-Oost-Vlaanderen Gemeente Lede.
Samenstelling: de gemeenten Aalst, Denderleeuw, Erpe-Mere, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele, Lierde, Ninove, Sint-Lievens-Houtem, Zottegem, Bloso en provinciale sportdienst. Doelstelling: het sportbeleid in de ruime zin van het woord van de voormelde participanten afstemmen en stimuleren. Gemeentebestuur Lede Markt 1 9340 Lede Tel: 053 60 68 00 Fax: 053 80 33 09 info@lede.be openingsuren.
lening
Leerpunt Zuid-Oost-Vlaanderen Centrum voor Basiseducatie.
Leerpunt ZOVL werkt samen met heel wat partners en organisaties; bijvoorbeeld: OCMW's, VDAB, Agentschap Integratie en Inburgering, samenlevingsopbouw, bibliotheken, CVO's, lagere scholen, steden en gemeenten, Organisaties kunnen cursisten doorverwijzen of we organiseren aanbod op maat. De inhoud wordt aangepast aan de behoefte van een dienst of een groep werknemers.
lening
Klimaat en energie SOLVA.
Via het project Klimaatgezond Zuid-Oost-Vlaanderen willen de Provincie Oost-Vlaanderen, de streekintercommunale SOLVA, Streekoverleg Zuid-Oost-Vlaanderen en de 13 betrokken gemeenten komen tot een doorgedreven en ambitieuze klimaataanpak. Op 21.01.2017 ondertekenden de gemeenten en steden het Burgemeestersconvenant en engageerden zij zich om tegen 2030 de CO 2 uitstoot op de grondgebieden van Brakel, Denderleeuw, Erpe-Mere, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele, Lede, Lierde, Maarkedal, Ronse, Sint-Lievens-Houtem, Zottegem, Zwalm te reduceren met minstens 40% en om een adaptatiebeleid uit te werken.
3d printer
Home Centrum Voor Geestelijke Gezondheidszorg Zuid-Oost-Vlaanderen.
Na hun basisopleiding volgden zij een professionele therapeutische opleiding. Als je wil praten over zelfmoordgedachten hoef je niet te wachten op een afspraak in het CGG: je kan terecht bij je huisarts of anoniem dag en nacht bij Tele-Onthaal 106 of de Zelfmoordlijn 1813.
Zuid Oost-Vlaanderen HLN.
Eén op drie vindt vast werk na begeleiding OCMW. Ninove Het gezamelijke project van het OCMW Ninove samen met acht andere OCMW s uit de regio Zuid-Oost Vlaanderen, bleek een succes. Na een intensieve. Klimaatteam wil 21.488 ton CO2-uitstoot wegwerken.
Home Streekoverleg Zuid-Oost-Vlaanderen.
Sinds 1 januari 2017 ontwikkelen we samen met de 23 lokale besturen van de regio, de sociale partners, de Provincie Oost-Vlaanderen, streekintercommunale Solva en de VDAB acties rond deze thema's' in het kader van het ESF-project Versterkt" streekbeleid. Streekoverleg Zuid-Oost-Vlaanderen kan hiervoor rekenen op subsidies vanuit het Europees Sociaal Fonds, Europa en Vlaanderen.
Over ons Streekoverleg Zuid-Oost-Vlaanderen.
Sinds 1 januari 2017 pakken we deze uitdagingen samen met onze partners aan in een nieuw kader: het ESF-project Versterkt" streekbeleid. Dankzij subsidies vanuit het Europees Sociaal Fonds, Europa en Vlaanderen kunnen we zeker tot eind juli 2019 acties ontwikkelen én uitvoeren rond volgende focuspunten.:
Onze regio Streekoverleg Zuid-Oost-Vlaanderen.
Samen met Aalst, de enige centrumstad in het gebied, en de steden Geraardsbergen, Ninove, Oudenaarde, Ronse en Zottegem vormen zij een bloeiende regio. Het werkingsgebied typeert zich door de talrijke deelgemeenten: 136 in totaal. Ken jij alle deelgemeenten van onze regio?
Cursussen Leerpunt Zuid-Oost-Vlaanderen.
Computer, tablet smartphone. Als je deze cursussen in Leerpunt gevolgd hebt, dan heb je de nodige kennis om nadien te kunnen deelnemen aan de andere tablet en computercursussen. Aan de slag met de tablet. Aan de slag met de computer.

Contacteer ons