Meer resultaten voor landhuis te koop oost vlaanderen

landhuis te koop oost vlaanderen
 
Huizen te koop in provincie Oost-Vlaanderen Hebbes Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. cl
Huis te huur in provincie Oost-Vlaanderen. Garage te huur in provincie Oost-Vlaanderen. Grond te huur in provincie Oost-Vlaanderen. Bedrijfsvastgoed te huur in provincie Oost-Vlaanderen. Kot/kamer te huur in provincie Oost-Vlaanderen. Bekijk het aanbod in provincie Oost-Vlaanderen.: Immo te koop in Aalst.
huis te koop oost vlaanderen
Immo te huur Oost-Vlaanderen Koopjeskrant.be.
appartement, 1 slaapkamer, verwarming met aardgas. garage Bekijk dit pand op Zimmo. 70 Gent, kamer. kamer, verwarming met aardgas. 50 m, 1 slaapkamer Bekijk dit pand op Zimmo. ik bied aan/ik zoek. immo te huur/te koop. te huur type. commerciële ruimte 18.
huis te koop in
Uniek instapklaar landhuis.
Industrial Surface huren. Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te blijven maken van deze site, stemt u in met ons gebruik van cookies. Meer te weten komen. Verzoek om informatie. Uniek instapklaar landhuis. Huis, Kopen België, Oost-Vlaanderen, Destelbergen.
immo web
Home.
Villa Landhuis Kasteel. Schrijf u in! Fiscus op de loer bij valse datum compromis. Wie zijn compromis van voor 1 juni verscheurt en een nieuwe met latere datum opstelt in de hoop geen 10 maar 7 procent registratiebelasting te betalen, zal botsen op een waakzame Vlaamse fiscus. De Vlaamse Belastingdienst VLABEL zal de komende maanden met argusogen toezien op de exacte datum waarop het compromis voor de aankoop van een woning of een appartement gesloten werd. Wat moet je weten over de registratierechten vanaf 1 juni 2018? Koop je in Vlaanderen een woning, dan moet je het Vlaams verkooprecht betalen.
huis te koop kapellen
Boerderij en hoeve te koop in België Hebbes Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. fa
Immo te koop in provincie Namen. Immo te koop in provincie Oost-Vlaanderen. Immo te koop in provincie Vlaams-Brabant. Immo te koop in provincie Waals-Brabant. Immo te koop in provincie West-Vlaanderen. Immo te koop in Brussel Hoofdstedelijk Gewest. Plaats je zoekertje.
u huis te koop
Immo te koop en te huur Dewaele vastgoed met advies.
Ontdek de Verkoopsconcepten. Bij Dewaele beschikken we steeds over een uitgebreid gamma aan nieuwbouw te koop en te huur. Ontdek ze snel! Bij Dewaele is klantentevredenheid onze topprioriteit. Lees de mening van onze klanten! Meest gestelde vragen. Wanneer kan de eigenaar mijn huurprijs indexeren? De eigenaar van een huurwoning kan de huurprijs jaarlijks op de datum van inwerkingtreding van de huurovereenkomst indexeren, mits aan een aantal formaliteiten wordt voldaan. Hoeveel verkooprechten moet ik betalen op de aankoop van mijn woning? In Vlaanderen zul je 10% verkooprechten betalen op de aankoopprijs van het onroerend goed.
u huis te koop
Kopen t Boerenhuys.
Te renoveren hoeve op circa 145, HA. Deze hoeve omvat een woning met loodsen en oude stallingen. De hoeve bestaande uit een woning met loodsen en varkensafdelingen op een totale oppervlakte van 49a 50ca. Exclusieve eigendom met woning en bijgebouwen op een terrein van 8.798 m.
huis te koop zoeken
Te koop Gent en Waasland Huysewinkel.
Deze gezellige woning met bewoonbare oppervlakte van 280 m is gelegen op één van de betere locaties te Baarle-Drongen. Prijs 528.000 Eur. Deze instapklare burgerwoning op goede ligging nabij centrum Gent biedt maar liefst 299 m bewoonbaar oppervlakte. Prijs 565.000 Eur. Deze recent vernieuwde villa is gelegen in één van de mooiste privé bossen uit de Vlaamse Ardennen en dit op maar minstens. Prijs 698.000 Eur. Dit unieke landhuis is gelegen nabij de Gentse stadsrand en typeert zich door zijn idyllisch karakter.
huis te huur oost vlaanderen
Dit Vlaamse kasteel is te koop voor de prijs van een huis. E. Het Nieuwsblad.
42 kastelen te koop. Kasteel Boterhoflaan is niet het enige kasteel dat momentaal te koop staat. Volgens Immovlan.be kan u kiezen uit 42 sprookjesachtige gebouwen. Zowel in Vlaanderen als in Wallonië. Het duurste is het prachtige recent gerestaureerd kasteel Vroenhoven in Kortenaken op domein van maar liefst 70 hectare.
huis te koop antwerpen 2060

Contacteer ons