Op zoek naar online platform voorbeeld?

online platform voorbeeld
 
Online platform zet inspirerende allochtonen in de kijker: Zorgen dat iedereen in 2030 allochtoon wil zijn StampMedia. logo. logo.
Zie jij je als een voorbeeldallochtoon? In het begin was het de bedoeling om met het online platform voorbeelden van allochtonen aan te reiken. Uiteindelijk zijn media mij gaan zien als een voorbeeldallochtoon en ben ik op deze manier voorgesteld. Toch ben ik niet dé voorbeeldallochtoon, maar wel een voorbeeld van een allochtoon.
Check
De online platforms eten alles op! Young Startup.
Eventueel tegen een meerprijs, zodat er ook een hoge-kwaliteit-hoge-prijs keuze beschikbaar is via het platform. De vraag is nu, kunnen traditionele bedrijven iets terugdoen? Kunnen ze met iets komen waardoor wij toch naar een traditioneel bedrijf stappen in plaats van naar een online platform?
lead business
E-learning: 9 verdienmodellen voorbeelden voor online leren.
Dit lijkt een duidelijk voorbeeld van een transactiemodel. Maar feitelijk is het een abonnementsmodel, doordat deelnemers van het webinar nog één jaar lang toegang krijgen tot de opname. Het is interessant om te zien hoe Frankwatching goed gebruik maakt van het feit dat ze een autoriteit zijn op het gebied van marketing en van hun grote netwerk. Leuk detail: ze hebben geen grote investering hoeven te doen in ICT. Frankwatching maakt gebruik van Adobe Connect als webinartool, die ze in licentie afnemen. We kunnen Udemy intermediair model en licentiemodel niet onvermeld laten, met 30.000 trainingen van 16.000 trainers en meer dan 8 miljoen studenten. Een enorm Amerikaans platform, maar met een wereldwijd bereik door overwegend Engelstalige trainingen. De trainer maakt online zijn cursus aan en bepaalt zelf de verkoopprijs.
http://www.tenerifeonline.be/te-koop.html
Twee inspirerende online co-creatie platformen Frankwatching.
Zorgverzekeraar Menzis heeft in september 2010 het platform TeamTopZorg.nl geopend. Frances Zitter vertelt hoe het online co-creatie platform bijdraagt aan een open klantgerichte houding en een innovatieve cultuur. Inzicht in zorgervaringen maken het mogelijk om te komen tot een beter zorgaanbod en verbeteringen in de structuur in de zorg.
Online ondernemen, voorbeelden, trends en tips.
Winkelcentra liggen er binnenkort deplorabel bij! Dossiers Kennisbank Netwerk Dossiers Boeken E-boeken Apps Opleidingen Vacatures Zoeken. Dossiers Online ondernemen. Platform om kennis en ervaring te delen. Wil grenzen verkennen en blokkades doorbreken. Kritisch, wars van hypes, altijd op zoek naar wat wél werkt.
Online platformen veroveren de wereld ManagementSite.
Google Adwords gevorderden training SEA Online marketing Google Analytics specialist training incl. examen Online marketing Google Analytics basis training Online marketing Google Analytics gevorderden training Online marketing. Deel dit artikel. Na het plaatsen kunt u uw reactie nog 30 minuten aanpassen. Het digitale platform: dé opstap voor innovatie.
Vijf redenen waarom u een eigen contentplatform moet beginnen Say X / Say X.
Een goed voorbeeld is het contentplatform Partner in Kennis van Dirkzwager Advocaten Notarissen. Alle advocaten dragen bij aan de invulling van de content op dit platform, waardoor er een schat aan informatie beschikbaar is over verschillende juridische onderwerpen. Deze strategie heeft Dirkzwager geen windeieren gelegd. In 2011 ontving het bedrijf onder meer de Gouden Zandloper voor beste en meest innovatieve kennisdeler. Naar eigen zeggen komt nu circa 5 tot 10 procent van hun omzet uit het online kanaal.

Contacteer ons