Op zoek naar platform?

platform
 
Platform kinderen op de vlucht.
Het Platform Kinderen op de vlucht eist dat de verantwoordelijke overheden onmiddellijk deze plaatsen openen, zodat geen enkel kind nog een dag langer op straat moet slapen. 20.11.2017 PB: De" winteropvang is onvoldoende: op de Internationale dag van de Rechten van het Kind slapen in Brussel tientallen gezinnen met kinderen op straat."
Searching
platform Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: platform DE platform EN platform ES. Definities op Encyclo.nl: platform 27x. Vertalingen platform NLFR. pl tf rm.
https://heijmanswoningontruiming.nl/
platform Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
platform voor 555. europees platform 123. platform dat 71. dat platform 56. het odr-platform 56. terrestrische platform 52. De communicatie tussen de inschepingsplaats en het platform moet gewaarborgd zn. La communication doit être assurée entre le poste d'embarquement' et la plate-forme."
pass-alsace.com
Platform Openbaar Groen Centrum Duurzaam Groen.
Het platform biedt gemeentelijke verantwoordelijken de mogelijkheid om informatie over de inrichting en het beheer van openbaar groen in te winnen en kennis en ervaringen met collegas uit te wisselen. De themas van het platform worden bepaald door de noden van het werkveld.
Startpagina het Platform Geletterdheid.
Het Platform Geletterdheid werd opgericht in het kader van het Vlaamse Actieplan Strategisch Plan Geletterdheid Verhogen 2012-2016. De Vlaamse regering keurde dit plan goed en wees de coördinatie ervan toe aan vzw Vocvo in overleg met het Departement Onderwijs en Vorming. Wat vind je op dit platform?
Home BIM-platform.
Virtual Reality: de virtuele werkelijkheid is een realiteit. Met Virtual Reality kunnen architecten, ingenieurs, aannemers en klanten als het ware in het gebouw wonen nog voor het gebouwd is. Dat gevoel van aanwezigheid kan niet geëvenaard worden door traditionele ontwerpmedia.
Sysmac Automation Platform Omron, België.
http//industrial.omron.eu/sysmac: Sysmac is a powerful and robust automation platform with a new machine automation controller NJ, that integrates motion, sequencing, networking and vision inspection, a new software Sysmac Studio, that includes configuration, programming, simulation and monitoring and a fast machine network EtherCAT to control motion, vision, sensors and actuators.
Limburgs Platform voor Vluchtelingen/Limburg Gastvrij Vluchtelingenwerk Vlaanderen.
Een initiatief van de Genkse fotograaf" Noortje Palmers" en de Genkse journaliste Sylvie" Roelans" ism Limburgs Platform voor Vluchtelingen met steun van de dienst Diversiteit en Educatie van de Stad Genk. Er worden 8 vluchtelingen voorgesteld met hun foto en hun vluchtverhaal.
DPA Digital Platform for Attorneys.
Digital Platform for Attorneys. OVB en Avocats.be zetten, in samenspraak met FOD justitie, hun schouders onder DPA: Digital Platform for Attorneys. Een nieuw digitaal platform waar elke advocaat toegang krijgt tot externe IT-diensten.: RegSol is het platform dat de uitwisseling van gegevens tussen de spelers van een faillissement digitaliseert.

Contacteer ons