Resultaten voor platform

platform
 
Antwerp City Platform.
seo best practices
Platform erkenning en subsidiëring georganiseerde sportsector Sport Vlaanderen.
Platform erkenning en subsidiëring georganiseerde sportsector. Via het Platform voor de erkenning en subsidiëring van de georganiseerde sportsector dienen volgende sportorganisaties voortaan hun aanvragen tot erkenning en subsidiëring in: sportfederaties, koepelorganisatie, organisaties voor de sportieve vrijetijdsbesteding, G-sportplatform en organisatie voor risicovechtsporten.
site
Platform Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Platform of met Platform in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Platform inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Platform en verwijzingen daarnaartoe.
lening berekening
Over het Platform Elektrische Bedrijfswagens Platform Elektrische Bedrijfswagens.
Het Platform Elektrische Bedrijfswagens is een platform dat de transitie naar elektrische wagens bij bedrijven en organisaties in Vlaanderen/België wil versnellen. Het Platform is één van de zeven Clean Power for Transport projecten voor 2017-2018, ondersteund door de Vlaamse Regering.
https://www.keyboost.fr/naturel/
Het Platform Service citoyen.
Onderzoek publicaties: het Platform stuurt een onderzoekscomité aan, organiseert werkvergaderingen en studiedagen en heeft een verkennende studie uitgevoerd naar de plaats van de Samenlevingsdienst in het Belgische associatieve en institutionele landschap. Het Platform publiceert ook artikels in gespecialiseerde bladen speciaal dossier over Samenlevingsdienst in het Revue Nouvelle nr.
Platform Kanal.
FESTIVAL KANAL PLAY GROUND is over. T out ce que vous vouliez savoir sur. De burgerbeweging Platform Kanal wil SAMEN STAD MAKEN in de centrale wijken rondom het Brusselse kanaal. SAMENWERKEN aan een breed gedragen geïntegreerde visie en een geïnspireerd stadsproject.
Home Vlaams LNG Platform: Vlaams LNG Platform.
Het Vlaams LNG Platform werkt aan de introductie van LNG vloeibaar aardgas als nieuwe, schonere en stillere brandstof voor industrie, wegtransport en scheepvaart. dinsdag 9 oktober 2018 circuit Zolder. De bijeenkomsten van het platform is zoals steeds bedoeld voor verladers van goederen en toekomstige gebruikers van LNG voor hun operationele doeleinden.
platform Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
platform voor 555. europees platform 123. platform dat 71. dat platform 56. het odr-platform 56. terrestrische platform 52. De communicatie tussen de inschepingsplaats en het platform moet gewaarborgd zn. La communication doit être assurée entre le poste d'embarquement' et la plate-forme."
Platform Openbaar Groen Centrum Duurzaam Groen.
Het platform biedt gemeentelijke verantwoordelijken de mogelijkheid om informatie over de inrichting en het beheer van openbaar groen in te winnen en kennis en ervaringen met collegas uit te wisselen. De themas van het platform worden bepaald door de noden van het werkveld.

Contacteer ons