Zoeken naar een platform

een platform
 
een platform Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Bij een aantal grensposten is het zelfs niet mogelijk de dieren via een platform te bekijken. Dans un certain nombre de postes frontière, il n'est' même pas possible d'examiner' les animaux à partir d une plateforme." Er is een platform recht voor.
hotel
Cargo Licht-Zinnig een platform voor licht-designers en licht-kunstenaars.
Toegepaste kunst en design gaan hier perfect samen, en vergroten de mogelijkheid om tot een unieke ambiance te komen, die met enkel designverlichting niet mogelijk is. CARGO is a platform for lighting designers and lighting artists. Since 1989 we have created our own lighting designs.
ASR
Met Alliance heeft u één platform voor uw beveiliging.
Beveiliging als een dynamisch geheel. Maak kennis met Alliance: een allesomvattend systeem. Deze geavanceerde centrale software combineert inbraak en brandbeveiliging, toegangscontrole en camerabewaking tot één dynamisch geheel. Met Alliance heeft u één platform voor al uw beveiligingsmaatregelen die u. bovendien gemakkelijk kan controleren en beheren.
Beheer je vereniging met het digitale platform ThreeAndMore KBC Bank Verzekering.
ThreeAndMore is opgegroeid in de schoot van het start-up-platform Start it @KBC. Met het gratis platform van ThreeAndMore kun je de administratieve lasten van je vereniging inperken én een community uitbouwen. Het platform bundelt ledenadministratie, activiteitenorganisatie, communicatie en een betalingsoplossing.
Digitaal platform laten maken webbureau Yellowshape.
Waarvoor je eerst een fysieke winkel of locatie nodig had, kan je nu eenvoudig oplossen met een onlineplatform. Enkele voorbeelden van een digitaal platform zijn Booking.com, AirBnB, Uber, Facebook, de website voor je belastingaangifte, enzovoort. Waarvoor je eerst een fysieke winkel of locatie nodig had, kan je nu eenvoudig oplossen met een onlineplatform.
Het platform: wat is het, en hoe gebruik je het? Management Impact.
Om in steeds wisselende combinaties te kunnen samenwerken en om een digitaal businessmodel te bouwen, hebben de spelers in een digitaal ecosysteem een structuur nodig die de samenwerking ondersteunt en die de coördinatie van activiteiten tussen de spelers, de werkverdeling, faciliteert: een platform.
Platform NL/VL Platform Taalbeleid Hoger Onderwijs.
Eind 2006 werd door een viertal initiatiefnemers, onder wie Flip Strang en Wilma van der Westen, een landelijk platform Taalbeleid Hoger Onderwijs opgericht voor het uitwisselen van ervaringen, kennisdeling en kennisvorming. Al snel sloten Vlaamse instellingen zich aan en veranderde de naam in Nederlands / Vlaams Platform Taalbeleid Hoger Onderwijs.
Betekenis platform.
Over het platform taxiën de Bron: nl.wikipedia.org. Een platform is in de geologie een deel van een continent waar de aardkorst al zeer lang stabiel is langer dan ongeveer 1 miljard jaar, maar het oude gesteente niet aan het aardoppervlak ligt maar o Bron: nl.wikipedia.org.
web based software webapplicaties b2b platform apps.
Een pakket op maat kan afhankelijk van de grootte van de toepassing soms wel eens een flinke investering zijn om het uiteindelijke platform te laten maken op maat. Maar het is perfect mogelijk om een aantal stukken in fases te doen.

Contacteer ons