Zoeken naar wat betekent platform

wat betekent platform
 
platform Vertaling Engels-Nederlands.
1 a raised part of a floor eg in a hall, for speakers, entertainers etc: The orchestra arranged themselves on the platform. 2 the raised area between or beside the lines in a railway station: They waited on the platform for their train to arrive.
schrijven
Wat is een online platform? Computer Idee Forum.
Je ben nu op een online platform bezig. Een online platform wil niets anders zeggen dan de omgedraaide betekenis, dus een platform wat online gebruikt kan worden. Een platform is niets anders dan een bepaalde manier om contact te leggen of informatie te verstrekken en/of te geven, iets waar geinteresseerden in dat gebied samen kunnen komen. Zo is een forum als dit waar je nu op schrijft ook een online platform voor mensen met computerproblemen en vragen over computers. Het online" betekent niets anders dan dat dit niet in een gebouw of club gebeurt maar op internet.
https://seolius.university/academie
Online platformen veroveren de wereld ManagementSite.
Niet vreemd want ze duiken aan alle kanten op en bieden organisaties grote voordelen én marktkansen. Van Airbnb en Apple tot ledsystemen en fitnesstrackers. Maar wat is een platform nu eigenlijk? Waarom moet je ermee aan de slag en hoe maak je een platform tot een succes?
gdpr wiki
Platform Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Platform of met Platform in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Platform inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Platform en verwijzingen daarnaartoe.
Betekenis platform.
Wat betekent platform? Hieronder vind je 21 betekenissen van het woord platform. Je kunt ook zelf een definitie van platform toevoegen. Een platform is een organisatie waarin men samenwerking en overleg tussen verschillende groeperingen tot stand brengt. Platformen of platforms' worden bijvoorbeeld opgericht: De naam platform wordt ook vaak gebruikt voor een activiteit binnen een bepaalde club of vereniging: discussieplatform, inspraakplatform etc.
Platform 25 definities Encyclo.
Gevonden op http//nl.wikipedia.org/wiki/Platform_organisatie.: informatica Een platform is in de ICT een basis waarop software ontwikkeld wordt. De bekendste platformen zijn: Het platform-idee van software-ontwikkeling Om goed het principe van een platform te begrijpen, is het nodig om te begrijpen wat platformloze software-ontwikkeling inhoudt.
Platform organisatie Wikipedia.
Het platform Signalering Onjuist Spatiegebruik SOS strijdt tegen het onjuiste gebruik van spaties in de Nederlandse taal. Het Platform Bèta Techniek streeft een goede beschikbaarheid van bètatechnici na. Het Arbo Platform Nederland is opgericht om door samenwerking de kennisontwikkeling en doorstroom op arboterrein te bevorderen.
platform vertaling Engels Nederlands.
Have you ever heard her sing on the stage? Hebt ge haar al horen zingen op een podium? platform, quay, wharf, pier zn. litter, stretcher, platform zn. base, basis, footing, ground, platform, stem zn. The plank froze to the ground.

Contacteer ons