Resultaten voor provinciebestuur oost-vlaanderen

provinciebestuur oost-vlaanderen
 
Provincie Oost-Vlaanderen Administratie Openingsuren adressen Stad Gent.
De Gouverneur van de Provincie Oost-Vlaanderen Provinciehuis Gouvernementstraat 1, 9000 Gent. De kantoren in de Gouvernementstraat 1 en 22-24 en Woodrow Wilsonplein 2 zijn open elke werkdag van 9 tot 12 u. en van 14 tot 16 u. of op afspraak. Bekijk alle locaties van: Provincie.
online lening
Vlaams infocentrum land en tuinbouw Provincie Oost-Vlaanderen keurt motie rond PAS goed VILT.
29.04.2015 Provincie Oost-Vlaanderen keurt motie rond PAS goed. De driepartijencoalitie in de Oost-Vlaamse provincieraad CDV, Open Vld, sp.a maakt in een motie aan de Vlaamse regering acht bezorgdheden over rond de uitvoering van de instandhoudingsdoelstellingen IHD voor natuur en de gevolgen van de programmatorische aanpak stikstof PAS voor landbouwers. Tijdens de Vlaamse wielerklassiekers uitten de landbouwers hun ongenoegen over dit dossier. In de Vlaamse Ardennen rees er veel protest tegen de nieuwe vergunningenregels in het kader van IHD en PAS. De meerderheidspartijen keurden de motie op de Oost-Vlaamse provincieraad goed. De bestuurscoalitie vraagt de Vlaamse regering nu om de zoekzones ten laatste tegen 1 juli 2015 te herleiden tot" meer realistische proporties waarbij niet enkel rekening wordt gehouden met de ecologische potenties, maar evenzeer met socio-economische factoren. Ook wordt gevraagd dat landbouwbedrijven die actief zijn in de nabijheid van speciale natuurbeschermingszones zo snel mogelijk rechtszekerheid op langere termijn krijgen. Verder wordt aangedrongen op meer doorstroming van informatie naar de sector en de overheden. Naast het flankerend beleid voor rode bedrijven, vraagt het Oost-Vlaamse provinciebestuur om verder werk te maken van een aanpak voor oranje bedrijven.
simulatie lening
sp.a Oost-Vlaanderen.
Fons De Geest. provinciaal secretaris sp.a oost-vlaanderen. Geef je mailadres op en ontvang nieuws van Oost-Vlaanderen! Het provinciaal secretariaat gaat er eventjes tussenuit. 21 dec 2017. Welkom op onze nationale en lokale nieuwjaarsrecepties. 21 dec 2017. Wie doet wat in de Speldenstraat?
taxi airport zaventem
Vacatures in Provincie Oost-Vlaanderen Accent Jobs.
Alle job categorie├źn. Top 5 job locaties. Provincie West-Vlaanderen 3488. Provincie Oost-Vlaanderen 2742. Provincie Antwerpen 1982. Provincie Vlaams Brabant 1447. Provincie Limburg 1319. Alle job locaties. Werken bij Accent. Copyright 2017 Accent Jobs for People NV. Beversesteenweg 576, 8800 Roeselare.
glas-in-lood
Welkom op de website van de Oost-Vlaamse zwemfederatie. Zwemfederatie Oost-Vlaanderen.
30/01/2016 Update gezwommen prestaties 2016. 30/01/2016 Update kamprechters Oost-Vlaanderen. 07/01/2016 Paco feest 13/12/2015 Oost Vlaamse zwemfed: resultaten. 07/01/2016 Update prestaties 2016 Prov records 2016. 06/01/2016 Update prestaties infolijst Provinciale records afsluiten 2015. 06/12/2015 Update verslagen bestuursvergadering. 01/12/2015 Update infolijst Provinciale records.
garagepoorten
Rode Kruis-Vlaanderen helpt helpen Oost-Vlaanderen.
Dag vrijwilliger Velen onder jullie maken al gebruik van de kostenregistratie en dienen hun kosten niet meer in op papier. De provincievoorzitter, de provinciale medewerkers en vrijwilligers wensen u een gelukkig en gezond 2019 toe. Vacature Provinciale Zetel Oost-Vlaanderen. Stafmedewerker Vrijwilligerswerking met ambitie Provinciale Zetel Oost-Vlaanderen De provinciale zetel binnen Rode Kruis-Vlaanderen zorgt in de.
N-VA, CDV en Groen vormen coalitie voor provincieraad Oost. Het Nieuwsblad.
De drie partijen zijn het erover eens dat Oost-Vlaanderen gezien de recente hervormingen door de Vlaamse overheid de kans moet grijpen om zichzelf als bestuursniveau te herdenken om verder in te zetten op een goed bestuur, heet het in de persmededeling.
Provincie West-Vlaanderen.
Provincie plant aanleg fietsstraat langs provinciedomein Damse Vaart in Brugge. Op donderdag 20 december keurde de provincieraad het bestek en de gunningswijze voor de aanleg van een fietsstraat langs het provinciedomein Damse Vaart in Brugge goed. Mis geen enkel nieuwtje over de provincie.
Willy Van Damme's' Weblog.
Wat blijkt nu? Volgens zijn broer Alaa al Bakr was deze in Duitsland al sterk geradicaliseerd en nadien vertrokken naar de Syrische provincie Idlib, de door terreurorganisaties Jabhat Fata al Sham al Qaeda en Ahrar al Sham grotendeels gecontroleerde regio.

Contacteer ons