Zoeken naar definitie platform

definitie platform
 
Online platformen veroveren de wereld ManagementSite.
Betekenis: het platform als digitaal businessmodel. Een platform is volgens futuroloog Maurits Kreijveld een digitaal gedreven organisatiemodel ecosysteem dat gebruik maakt van gestandaardiseerde organisatiebouwstenen: technologie, infrastructuur, communicatie, werkafspraken, standaarden, protocollen, etc. In een platform worden onder regie van een platformaanbieder, organisaties, functies en competenties geïntegreerd die nodig zijn om producten en diensten te leveren aan eindgebruikers.
freelance
Platform betekenis en definitie Engels Woordenboek.
At eleven thirty from platform number one. She fell from the train platform, dangerously. The train arrives in platform number 5. Nakido is a file sharing platform. Your train leaves from Platform 10. What platform does the train leave from?
Rotterdam
Betekenis platform.
Je kunt ook zelf een definitie van platform toevoegen. Een platform is een organisatie waarin men samenwerking en overleg tussen verschillende groeperingen tot stand brengt. Platformen of platforms' worden bijvoorbeeld opgericht: De naam platform wordt ook vaak gebruikt voor een activiteit binnen een bepaalde club of vereniging: discussieplatform, inspraakplatform etc.
wordpress seo optimierung
Platform informatica Wikipedia.
Platform en gemeenschap bewerken. Een laatste onderdeel" waarover een platform tegenwoordig moet beschikken om zich met recht een platform te kunnen noemen, is een community" een gemeenschap van gebruikers die op zijn minst gespecialiseerd zijn in het gebruik van dat platform en dat platform voor vrijwel al hun dagelijkse ontwikkelwerk gebruiken.
Platform Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Platform of met Platform in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Platform inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Platform en verwijzingen daarnaartoe.
Platform 25 definities Encyclo.
tektoniek Een platform is in de geologie een deel van een continent waar de aardkorst al zeer lang stabiel is langer dan ongeveer 1 miljard jaar, maar het oude gesteente niet aan het aardoppervlak ligt maar overdekt is met jonger gesteente.
Zorglandschap.
Het is niet eenvoudig om een allesomvattende definitie te geven van zorgeconomie. Het omvat in principe alle economische activiteiten die direct of indirect een relatie hebben met zorg. Het gaat dus zowel om gebruiker, zorgverlener als om de omgeving. Het platform verenigt daartoe provinciale en lokale beleidsmakers, onderwijswereld, zorginstellingen en bedrijven om gezamenlijk acties uit te werken die bijkomende werkgelegenheid en toegevoegde waarde creëren.

Contacteer ons