Meer resultaten voor platform opzetten

platform opzetten
 
Opzetten van een platform waarmee online medische afspraken gemaakt kunnen worden: BVAS Orde van geneesheren.
2013/07/13 Rijgeschiktheid Code plichtenleer. Opzetten van een platform waarmee online medische afspraken gemaakt kunnen worden. De Nationale Raad van de Orde der geneesheren onderzocht de adviesaanvraag van een handelsfirma aangaande het opzetten van een platform waarmee online medische afspraken gemaakt kunnen worden.
Tools
Webapplicaties Computernetwerken, Cloud Computing, Webdesign Limburg.
Via een digitale groeianalyse onderzoeken we de processen in je KMO. Zo kan ons team zich optimaal inleven in jouw bedrijf en project. We bedenken welke structuur de ideale match is voor jouw uitdaging en bouwen je digitaal platform 100% op maat.
oldtimers
Crowfunding platform opzetten: Employee Engagement, CSR en MVO!
De voordelen van een eigen crowdfunding platform opzetten: gebruikers kunnen op jouw platform hun eigen crowdfunding pagina aanmaken en deze beheren door het plaatsen van tekst, video en afbeeldingen. Het is belangrijk dat de paginas op het platform zoveel mogelijk exposure krijgen.
ING
Home Tree company.
Tree company is gespecialiseerd in de begeleiding van online participatietrajecten en het opzetten van online tools voor maatschappelijke projecten. Met onze unieke combinatie van expertise in participatie en politieke wetenschappen enerzijds en website/applicatie ontwikkeling anderzijds bieden wij oplossingen voor het online informeren of betrekken van burgers.
5 klassieke blunders bij opzetten van een online platform Sprout.
5 klassieke blunders bij opzetten van een online platform. 17 mei 2016 1048.: Facebook LinkedIn Twitter Forward. Facebook LinkedIn Twitter Forward. Elke dag wordt er wel ergens een nieuw internetplatform gelanceerd, waarmee vraag en aanbod efficiënter bij elkaar worden gebracht.
Online platformen veroveren de wereld ManagementSite.
Betekenis: het platform als digitaal businessmodel. Een platform is volgens futuroloog Maurits Kreijveld een digitaal gedreven organisatiemodel ecosysteem dat gebruik maakt van gestandaardiseerde organisatiebouwstenen: technologie, infrastructuur, communicatie, werkafspraken, standaarden, protocollen, etc. In een platform worden onder regie van een platformaanbieder, organisaties, functies en competenties geïntegreerd die nodig zijn om producten en diensten te leveren aan eindgebruikers.
PublicatieEen: artikelendatabank opzetten met een Platform-as-a-Service oplossing Cultureel Erfgoed Standaardentoolbox.
Een artikelendatabank opzetten met een Platfor-as-a-Service oplossing Voorkeurstitel. Jaar van uitgave. geef aan waar het project nu staat. of nog in een testfase? Wat was het initiele probleem? Vraag om een lijst van artikels bij te houden over lokaal erfgoed. En die te koppelen aan de digitale versies van die artikels in de Erfgoedbibliotheek Conscience. Aanvankelijk zou catalografie door EBC gebeuren. Uiteindelijk door HV met behulp van Cipal Brocade. nadelen: te moeilijk voor vrijwilligers, moeilijk herbruikbare data. makkelijk herbruikbare data. Welke stappen heb je ondernomen om tot een oplossing te komen? Paas application Platform as a server.
Hoe kies ik een goede stelling? Krijg het antwoord met Mapeco!
Platform met luik. Als je meerdere niveaus moet opbouwen heb je een platform met luik nodig om binnen de stelling omhoog te klimmen. Zeker handig als de stelling de breedte van één platform heeft en dus niet voorzien kan worden van trappen.
Webshop opzetten 1 Webshopplatform in België KMOshops.be.
Updates gebeuren volledig automatisch zodat je webshop er nooit verouderd uit zal zien. Het KMO Shops platform werd bovendien zodanig ontwikkeld dat iedereen die een email kan versturen ook in staat is om zijn webshop volledig zelf te beheren. Producten toevoegen of veranderen is letterlijk een kwestie van seconden. Heb je toch een vraag, dan kan je altijd onze video-handleidingen bekijken op onze helpdesk of ons telefonisch contacteren. Meer info: webshop blog. Eline Tjoens, www.tjoens.be/bestel. Bestellingen lopen vlot! Echt een meerwaarde voor onze bakkerij, de bestellingen lopen vlot binnen! De mensen kunnen 24/7 hun bestelling doorgeven en zelfs op voorhand al betalen, zodat ze het enkel nog moeten afhalen. Dankzij de mobiele applicatie zijn de bestellingen razendsnel klaargezet. Jan Ottermans, www.autoelektroshop.be. De producten en categorieën toevoegen verliep heel vlot dankzij het handige controlepaneel. Als er dan toch eens een vraag was, dan werden we bovendien altijd direct geholpen. De updates zijn ook echt een meerwaarde, het systeem verbetert voortdurend verder. Gunter Roothooft, www.jgwines.be. Het opzetten van onze webshop is heel vlot verlopen en we zijn heel tevreden van het eindresultaat.

Contacteer ons