Resultaten voor provinciebestuur

provinciebestuur
 
Provinciebestuur in het kort.
Wat doet het provinciebestuur? Het provinciebestuur voert taken uit in opdracht van andere overheden bv. het uitreiken van milieuvergunningen, bouwvergunningen, natuurvergunningen., Het provinciebestuur heeft veel eigen taken en bevoegdheden op maat van de provincie: het uitbouwen van provinciale scholen, toerisme, bescherming van het milieu, enz.
groepsaankoop energie antwerpen
Provinciebestuur Antwerpen hervormt de werkplek én het werkregime Vacature.com.
Tele of thuiswerken kan bij het Antwerpse Provinciebestuur al enkele jaren. Alex Van Loon, projectleider bij de dienst Projectwerking en Organisatieontwikkeling: Of" onze mensen nu op kantoor werken of thuis of in het restaurant van De Singel, dat maakt niet uit.
opstijgend vocht
Het provinciebestuur.
Taken en bevoegdheden, agenda en schriftelijke vragen provincieraadsleden. Taken van de gouverneur. Contacten provinciale diensten. Rondleiding door een gids. Bekijk wat de Provincie allemaal doet. 09 267 70 00. Volg ons op. In deze nieuwsbrief lees je maandelijks het meest recente nieuws.
groepsaankoop zonnepanelen provincie antwerpen
N-VA voor het eerst in bestuurscoalitie in provinciebestuur Vlaams-Brabant Metro.
Voor Tom Dehaene CDV, die verder bevoegd blijft voor Mobiliteit, is de verdere uitbouw van fietssnelwegen een belangrijk aandachtspunt. Gunther Coppens N-VA beklemtoonde dat zijn partij verder streeft naar de afschaffing van het provinciebestuur en deze eis in 2019 op tafel zal leggen bij de onderhandelingen voor een nieuwe Vlaamse regering.
simulatie lening
Provinciebestuur Lokaal Bestuur Vlaanderen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Verzelfstandiging en samenwerking. Publicatie Jaarrekening 2017 Provinciebestuur PROVINCIE OOST-VLAANDEREN Origineel. Gepost op 06/07/2018. Publicatie Meerjarenplan 2014 Provinciebestuur PROVINCIE OOST-VLAANDEREN Herziening. Gepost op 05/07/2018. Publicatie Budget 2018 Provinciebestuur PROVINCIE OOST-VLAANDEREN Herziening. Gepost op 05/07/2018. Publicatie Jaarrekening 2017 Provinciebestuur PROVINCIE ANTWERPEN Origineel.
glas-in-lood
Lezing Nooit meer diëten Provinciebestuur Brugge volzet Nooit meer diëten. Lezing Nooit meer diëten Provinciebestuur Brugge volzet Nooit meer diëten.
Lezing Nooit meer diëten Provinciebestuur Brugge volzet. Locatie: provinciehuis Boeverbos. Info en inschrijven via Joke.VanHulle@west-vlaanderen.be. Mensen motiveren en inspireren naar een gezondere levensstijl is mijn passie! Zon 20 jaar al ben ik actief in de boeiende wereld van gezondheidspreventie en er is geen job ter wereld die ik liever zou willen doen dan deze.
huis te huur provincie antwerpen
Provincie West-Vlaanderen.
Page Electronica Poperinge en College of Europe Brugge duurzaam naar het werk met De testkaravaan komt er aan! Van maandag 25 maart tot en met vrijdag 5 april is De testkaravaan komt er aan! te gast bij Page Electronica in Poperinge en College of Europe in Brugge.
Provincie Oost-Vlaanderen Provinciebestuur De sociale kaart.
Terug naar resultaatslijst. Provincie Oost-Vlaanderen Provinciebestuur. Delen op Facebook. Delen op LinkedIn. Toevoegen aan favorieten. Voeg Provincie" Oost-Vlaanderen Provinciebestuur" toe aan een favorietenlijst. Gelieve een lijst aan te maken. Zoekopdracht opslaan Annuleren. Provincie Oost-Vlaanderen Provinciebestuur. U bent hier. Provincie Oost-Vlaanderen Provinciebestuur.
Provinciebestuur West-Vlaanderen Waregem.

Contacteer ons